• PRO TV
  • Ionut Dolanescu: "Fratele e frate pana la bani"

Ionut Dolanescu: "Fratele e frate pana la bani"

Ionut Dolanescu: "Fratele e frate pana la bani"

Astazi, 16 februarie, a avut loc o noua infatisare in procesul pentru avere al fratilor Ionut si Dragos Dolanescu. Cu toate ca cei doi se judeca de aproape un an, aceasta a fost prima infatisare in care fratii s-au vazut fata in fata.

Ionut si Dragos Dolanescu sunt in continuare in proces pentru averea lasata de tatal Ion Dolanescu. Cei doi au de impartit case din Sinaia si Bucuresti, terenuri, bijuterii si obiecte de arta de colectie. Potrivit lui Ionut Dolanescu "nu este posibil sa se renunte la proces.” Cu toate acestea, Ionut afirma ca: “sunt dispus sa ma impac cu fratele meu asa cum am declarat de fiecare data, ma bucur sa il vad acum, mai ales ca eu sunt de accord sa ii dau tot ceea ce a cerut el, i se va da tot ce a a cerut fara probleme.”

De cealalta parte, Dragos nu ii mai acorda niciun fel de credit fratelui sau si afirma ca imparteala pe care Ionut vrea sa o faca nu este in niciun caz una dreapta. Mai ales ca, desi spune ca e dispus sa imparta averea cu Dragos, tot Ionut afirma ca, din tot acest conflict, a invatat ca "fratele e frate pana la bani."

 
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni