• PRO TV
  • Maica Filoteea: Parintele m-a amenintat cu moartea si mi-a facut avansuri

Maica Filoteea: Parintele m-a amenintat cu moartea si mi-a facut avansuri

Maica Filoteea: Parintele m-a amenintat cu moartea si mi-a facut avansuri

Ritualurile necurate la Manastirea Mraconia din Mehedinti au agitat lumea duhovniceasca. Maica Stareta Filoteea este in razboi cu preotul manastirii, iar cei doi isi aduc acuzatii din ce in ce mai grave.

Parintele Tartea si cativa dintre enoriasii manastirii o acuza pe Maica Stareta Filoteea de blasfemie si de ritualuri necurate. Preotul spune ca Maicuta sfinteste apa cu un craniu furat, ca injura in Biserica exact ca la usa cortului si ca se joaca de-a Sfanta Fecioara si Pruncul cu o papusa. La toate aceste acuzatii Maicuta raspunde cu alte…acuzatii. “Parintele m-a amenintat cu moartea pe 29 aprilie 2009, spune Maicuta.

Mai mult, Maica Filoteea afirma ca preotul i-a facut avansuri. In ceea ce priveste acuzatiile care i se aduc ei, maicuta spune ca “acest craniu nu imi apartinea mie, era al lui, iar papusa am facut-o pentru surorile mele, una de cinci ani si una de treisprezece ani, carora eu le-am facut o papusa care sa semene cu mine, pentru ca plangeau foarte mult dupa mine, eu le-am crescut.” Maica Stareta e convinsa ca preotul vrea sa o indeparteze de la Manastire ca sa poata el sa aiba mai multa putere acolo.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni