• PRO TV
  • Delia Antal, prietena de la Londra a Monicai Columbeanu: "Vreau sa fac valva in lume"

Delia Antal, prietena de la Londra a Monicai Columbeanu: "Vreau sa fac valva in lume"

Delia Antal, prietena de la Londra a Monicai Columbeanu: "Vreau sa fac valva in lume"

In familia Columbeanu, fiecare are…blonda lui! Pe blondele lui Iri, mereu altele, le-ati tot vazut prin presa. Pe blonda lui Moni, telespectatorii au admirat-o la Happy Hour, in editia din 25 februarie.

Moni are visuri de marire! Visuri americane de marire! Cea care a determinat-o sa aspire la Hollywood, unde e dispusa chiar la scene nud, se numeste Delia Antal si locuieste la Londra. Delia este din Zalau, dar s-a mutat acum sase ani la Londra, viseaza sa devina o noua Marilyn Monroe, iar pana acum rolul care i-a adus cele mai multe aplauze a fost cel de Scufita Rosie, cu care a dat gata audienta britanica. Este de acord cu operatiile estetice si recunoaste ca si-a marit buzele, din cand in cand isi deseneaza o alunita pe obraz, pentru mai multa expresivitate si este foarte preocupata de look-ul ei. La fel ca si Moni, viseaza sa ajunga departe, cat mai departe! Spune chiar ca dorinta ei cea mai mare este sa faca “valva in lume” intr-un film american, in care sa joace “alaturi de Jennifer Lopez si  de Angelina Jolie.

De curand, Delia i-a oferit Monicai un rol intr-o productie de care urmeaza sa se ocupe, filmul “Dora.” Pana sa se apuce de filmat, Moni este insa preocupata cu ”aclimatizarea” la plaiurile londoneze. Adica face cunostinta cu discotecile englezesti, cu barbatii londonezi - unul mai gentleman ca altul si cu magazinele de firma din capitala Angliei. Cea care o insoteste in permanenta, este, evident, Delia Antal.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni