• PRO TV
  • Monica Iagar: "Nu vreau sa imi refac viata, nu vreau sa ma marit! Mi-e bine asa"

Monica Iagar: "Nu vreau sa imi refac viata, nu vreau sa ma marit! Mi-e bine asa"

Monica Iagar: "Nu vreau sa imi refac viata, nu vreau sa ma marit! Mi-e bine asa"

Monica Iagar vrea sa le demonstreze tuturor, inclusiv ei insasi, ca este o femeie puternica. Desi s-a despartit de Cosmin Cernat, barbatul pe care il iubea de opt ani, afirma ca \"o sportiva de performanta nu poate fi doborata de nimic\".

Monica vrea sa ii convinga pe cei din jur ca viata ei nu a fost afectata de plecarea lui Cosmin Cernat si ca, la fel ca si inainte “imi petrec timpul la scoala, la serviciu, la evenimente mondene.” In ceea ce priveste relatia sa cu fostul iubit, Monica spune ca “avem o relatie normala, vorbim la fel ca inainte, ba chiar mai mult.”

In luna decembrie a anului trecut, sportiva Monica Iagar a rupt relatia de opt ani pe care o avea cu prezentatorul Cosmin Cernat, tatal fetitelor ei, spunand ca nu mai suporta infidelitatile acestuia. In presa s-a scris chiar ca Monica l-a dat afara din casa, dupa ce l-a prins ca o insela. Cei doi au reluat insa relatiile la nivel amical, de dragul celor doua fetite, Maya, de unsprezece luni si Ayana, de sapte ani. Acum, desi Cosmin Cernat are o relatie cu Madalina Morosanu - femeia cu care o insela pe Monica, vine cat poate de des acasa la sportiva ca sa  isi vada fetitele.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni