• PRO TV
  • Monica Tatoiu:Descoperiti care e clasa unde a fost batuta profesoara

Monica Tatoiu:Descoperiti care e clasa unde a fost batuta profesoara

Monica Tatoiu:Descoperiti care e clasa unde a fost batuta profesoara

Ca scoala nu mai e ce-a fost, e clar pentru toata lumea. Ca in unele locuri s-a transformat in scoala…de corectie pentru profesori reiese si dintr-un filmulet aparut pe site-ul www.stirileprotv.ro, unde se vede cum o profesoara este agresata in timpul orelor de o adolescenta de cincisprezece ani.

Un utilizator al site-ului www.stirileprotv.ro a trimis un film inregistrat cu telefonul mobil intr-o sala de clasa. Imaginile surprind scene umilitoare pentru un cadru didactic. O eleva loveste o profesoara cu o carte in cap, danseaza din buric printre banci, injura si isi aprinde o tigara chiar in timpul orei. In tot acest timp, profesoara nu gaseste nicio solutie ca sa o linisteasca pe adolescenta.

Filmuletul a fost comentat si in cadrul Happy Hour de catre fosta profesoara de matematica, Monica Tatoiu, care afirma ca “daca descoperiti care e clasa unde a fost batuta profesoara", ma trimiteti pe mine si ii pun cu botul pe labe pe elevi.” Din punctul de vedere al Monicai Tatoiu, eleva nu trebuie condamnata pentru un astfel de comportament, ci profesoarei ar trebui sa i se impute incapacitatea de a-si controla elevii.

Discutia ramane insa deschisa, pentru ca, in asemenea situatii, fara detaliile de context, este dificil de dat un verdict si de gasit o solutie. De aceea, pentru o mai buna intelegere a problemei, toti cei care detin detalii despre incident si persoanele implicate, sunt rugati sa ne contacteze prin intermediul site-ului emisiunii.

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni