• PRO TV
  • Harry Mironescu, patronul Sabyc, se teme sa nu ajunga in sapa de lemn

Harry Mironescu, patronul Sabyc, se teme sa nu ajunga in sapa de lemn

Harry Mironescu, patronul Sabyc, se teme sa nu ajunga in sapa de lemn

Clinica de fertilizare in vitro Sabyc a fost, timp de 13 ani, o afacere de mii de Euro. Zeci de femei isi donau la Sabyc ovulele si primeau, in schimbul lor, o suma modica de bani. Mai departe, femei care isi doreau un bebelus, intrau in programul de fertilizare in vitro si, contra unei sume intre zece si cincisprezece mii de Euro, deveneau mame.

Pe 19 iulie 2009 s-a inceput insa un proces impotriva Sabyc, iar patronul Harry Mironescu a fost arestat. Trei luni mai tarziu a fost eliberat conditionat pe motiv ca , din pricina problemelor cu inima, nu poate suporta detentia. Acum, Harry Mironescu asteapta sentinta in proces si spune ca  “ultimii ani o sa mi-i petrec intr-o mare tristete si amaraciune din cauza acestei povesti, pe care o sa o iau cu mine in mormant.” Mironescu afirma ca, in ciuda sumelor exorbitante vehiculate in legatura cu afacerea, el traieste azi foarte modest, pentru ca “nu am nicio posibilitate sa ma intretin,  nu am niciun fel de alte venituri, am insa cheltuieli....Slava Domnului, n-am bani in banca, n-am bani de-o parte, asta e un defect, nu e o lauda, dar asta e situatia.”

In legatura cu acuzatiile care i se aduc, Harry Mironescu spune ca “am fost foarte surprins , socat, eu am facut un act medical si nu un trafic cum am fost acuzat.”

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni