• PRO TV
  • Liviu Varciu:De fiecare data cand sotia mea va spune, divortez, luati-o ca pe-o gluma

Liviu Varciu:De fiecare data cand sotia mea va spune, divortez, luati-o ca pe-o gluma

Liviu Varciu:De fiecare data cand sotia mea va spune, divortez, luati-o ca pe-o gluma

Liviu si Adelina Varciu divorteaza, dar se iubesc la nebunie! Nu mai raman sot si sotie, dar vor sa fie impreuna la bine si la rau!

“La un moment dat sotia mea mi-a zis: divortez, ca eu zic ca e mult mai bine, si uite, nu mai suntem constransi si poate o sa fie mai bine, rupem acest contract. Si eu am zis bine, am pupat-o, da iubire, divortam. Eu i-am zis ca si cu act si fara act, eu sunt acelasi, cu act sau fara act iubirea noastra ramane la fel. Ea a crezut ca fara act are sa fie ok. Si i-am zis, bine, du-te si divorteaza. Iar azi m-au sunat ziarele sa imi spuna ca actele sunt depuse la judecatorie.” Asa povesteste Liviu Varciu, fara sa isi revina din uluiala, cum a ajuns la tribunal cu femeia pe care o iubeste si care, culmea, spune ca il iubeste mai mult decat orice pe lume.

Liviu mai spune ca “sotiei mele ii pare rau si vrea sa anuleze actele, dar o sa se duca la tribunal ea singura, ea a comis-o, ea o rezolva”. Potrivit lui Liviu, “ daca o sa fie vreun divort vreodata, fereasca Dumnezeu, o sa il intentez eu, deci nu Liviu Varciu divorteaza>>, atunci pe bune. De fiecare data cand sotia mea va spune, divortez, luati-o ca pe-o gluma.”

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni