• PRO TV
  • Tolea Ciumac: "Cand ne-am casatorit, Magda era ca un ingeras"

Tolea Ciumac: "Cand ne-am casatorit, Magda era ca un ingeras"

Tolea Ciumac: "Cand ne-am casatorit, Magda era ca un ingeras"

Acum, cand se cearta, se bat si se incaiera peste tot, e greu de crezut ca Magda si Tolea Ciumac au fost odata indragostiti. Cu toate acestea, a existat o perioada in care Tolea a considerat-o pe Magda \"femeia vietii mele, femeia mea, pe care mi-a dat-o Dumnezeu.\"

“La inceput, Magda era ca un ingeras.  Era curata, era harnica, facea mancare si curatenie, ma ducea la Biserica, m-a invatat Tatal Nostru, pentru ca eu nu stiam rugaciunea. Credeam ca imi vrea binele, ma invata de bine, nu ma lasa sa fac lucruri rele. Apoi, dupa ce a ramas insarcinata, s-a schimbat, a devenit agresiva. Am crezut ca e o perioada, ca e legata de sarcina, dar mi-am dat in curand seama ca asta era fata ei adevarata.” Asa isi aminteste Tolea Ciumac de Magda, femeia despre care acum spune ca i-a devenit insuportabila: “nu mai pot sa mai fiu in aceeasi camera cu ea, nu mai suport, nu ma pot controla cand sunt in preajma ei, ma provoaca in permanenta.” Cu toate acestea, Tolea mai spune ca “eu prin toate mijloacele am cautat sa am un limbaj comun cu ea, dar mi-e groaza ca viata noastra are sa fie un perpetuu scandal.”

La momentul de fata, principalul motiv de cearta intreMagda si Tolea este baietelul de numai trei ani si jumatate, Sasha. Cu toate ca detine custodia copilului, Tolea spune ca nu vrea sa il ia pe Sasha la el “pentru ca stiu ca el se ataseaza de persoana la care sta cel mai mult, iar acum, dupa ce a stat un an la Magda, cat am fost eu in inchisoare, s-a atasat de ea.”                       

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni