• PRO TV
  • Delia Antal: "Sper sa duc numele Romaniei mai departe prin filmul cu Moni Columbeanu”

Delia Antal: "Sper sa duc numele Romaniei mai departe prin filmul cu Moni Columbeanu”

Delia Antal: "Sper sa duc numele Romaniei mai departe prin filmul cu Moni Columbeanu”

Doamna de la Izvorani are in sfarsit o prietena! Una si buna… din toate punctele de vedere. Este vorba de Delia Antal, romanca plecata acum cinci ani la Londra ca sa cucereasca… America!

“Sa fiti mandri de mine asa cum sunt si eu de voi si sper sa duc numele Romaniei mai departe. Chiar in filmul care o sa-l produc cat de curand, “Dora”, scena care o sa inceapa o sa fie ca o sa pun degetul pe harta pe Romania.” Asa povesteste, plina de sperante mari, Delia Antal, cea care a introdus-o pe Moni Columbeanu in lumea mondena londoneza.

O echipa Happy Hour a fost la Londra si a intalnit-o pe Delia in mediul ei…adoptiv. Am putut astfel afla ca prietena lui Moni este foarte interesata de istoria Angliei - chiar daca mai incurca “sasonii”  cu “saxonii”, are un catelus pe nume Linda pe care il rasfata si il poarta in gentute de firma, e fana hamburgerilor si isi face cumparaturile de la cele mai fitoase magazine.

Planul ei maret este sa regizeze un film dupa cartea “Dora”, carte pe care a scris-o tot ea. In film, personajul principal va fii chiar prietena ei, Moni Columbeanu.

Pe 16 martie, la Happy Hour, Delia Antal va povesti chiar despre vacantele Monicai in Anglia si va dezvalui cine este barbatul misterios in compania caruia Moni a fost surprinsa la Londra in ipostaze foarte intime.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni