• PRO TV
  • Delia Antal: "Am scos-o si pe mama cu acei domni alaturi de care a fost vazuta Moni"

Delia Antal: "Am scos-o si pe mama cu acei domni alaturi de care a fost vazuta Moni"

Delia Antal: "Am scos-o si pe mama cu acei domni alaturi de care a fost vazuta Moni"

In urma cu cateva saptamani, Monica Columbeanu a fost surprinsa la Londra in ipostaze intime in compania unor domni bine. Cea care i-a facut cunostinta sotiei lui Irinel cu acesti \"gentlemen\" din Londra este Delia Antal, o romanca ce vrea sa cucereasca lumea ca si scriitor si regizor.

“Am scos-o si pe mama cu acei domni langa care a fost vazuta Monica, sunt niste prieteni de-ai mei de la Londra. Aici nu se gateste, eu ies cu prietenii la masa, la un cocktail.” Asa afirma Delia Antal, care vrea sa ne asigure ca niciunul dintre domnii misteriosi in preajma carora a fost vazuta Moni la Londra nu ii va lua locul lui Iri. Delia spune ca, intr-adevar, respectivii barbati “sunt oameni foarte in cariera, dar puteau sa fie muritori de foame imbracati bine sau puteau sa fie .”

Despre domnul cu ochelari in preajma caruia a fost vazuta Moni cel mai des, Delia spune ca este tot un prieten bun, care, evident, cunoaste bine codul bunelor maniere si “i-a dat geaca pentru ca ii era frig la femeie, Doamne Fereste, putea sa mi-o dea si mie.”

De aceea, Delia Antal este extrem de convinsa ca mariajul lui Irinel cu Monica va dura mult si bine, pentru ca cei doi “nu au de ce sa divorteze, au o familie frumoasa.”

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni