• PRO TV
  • Tatal Oanei Lis: Viorel nu ma respecta, ar trebui sa imi spuna tata

Tatal Oanei Lis: Viorel nu ma respecta, ar trebui sa imi spuna tata

Tatal Oanei Lis: Viorel nu ma respecta, ar trebui sa imi spuna tata

\"Eram un copil si eram batuta, eram traumatizata. Tata era un om violent la bautura si noua, mie si mamei mele, ne era frica de el. Mi-aduc aminte ca odata a dat cu benzina pe mine si a trebuit sa sar pe geam ca daca nu imi dadea foc\". Asa isi aminteste Oana Lis copilaria pe care a avut-o alaturi de parintele sau, Petre Ungureanu. Tatal ei spune insa altceva.

“Oana minte cand spune ca am batut-o. Am batut-o doar o data ca umbla razna la cincisprezece ani si am vrut sa o invat minte. Iar despre Viorel pot sa spun ca nu ma respecta. Pai e ginerele meu, ar trebui sa imi spuna tata, de ce nu imi spune tata? Pai eu lui socru-meu ii spalam si picioarele, Viorel mi-ar spala mie picioarele, eu nu il vad ca mi le-ar spala. Eu lui socru-meu i-am dat si vaca, si de toate, mie Viorel nu mi-a dat nimic.” Aceastea sunt afirmatiile pe care le face Petre Ungureanu, tatal Oanei Lis, venit in Romania, spune el, ca sa “imi reabilitez imaginea pe care mi-a stricat-o Oana cand a spus numai prostii despre mine.

De partea cui este adevarul, e greu de stabilit. Cert este ca intre tata si fiica pare ca nu mai exista nicio cale de impacare, pentru ca Oana spune ca “eu nu mai pot sa il consider tata pentru ce mi-a facut, inchid ochii si acum si vad ce batai imi tragea, acum vreau doar sa ma lase in pace.”
 
 
 
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni