• PRO TV
  • De Paste, Catalin Maruta s-a intalnit cu o tanara romanca ce a cucerit lumea cu vocea sa

De Paste, Catalin Maruta s-a intalnit cu o tanara romanca ce a cucerit lumea cu vocea sa

De Paste, Catalin Maruta s-a intalnit cu o tanara romanca ce a cucerit lumea cu vocea sa

Pe 5 aprilie, intr-o zi deosebita, a doua zi de Paste, \"Happy Hour\" a stat de vorba cu oameni deosebiti. Luni seara, de la 17.45, intr-o editie speciala, Catalin Maruta a aflat de la vedete cum se petrece Pastele in familie, a ciocnit oua rosii si a cunoscut o romanca ce a cucerit Germania cu vocea sa, in ciuda suferintei fizice care ii macina tineretea.

Are aproape 18 ani si o voce care i-a uimit pe membrii juriului ”Supertalent” din Germania. Zambetul strengaresc, privirea optimista si vocea puternica nici macar nu tradeaza boala de care sufera. Invitata lui Maruta in editia speciala de Paste este o adolescenta careia pana la celebrul concurs din Germania care descopera talente nimeni nu ii dadea nici o sansa. I se mai spune Barbie si a demonstrat ca poate aduce fericire pe chipurile oamenilor, cu vocea sa, desi sufera de o boala care ii macina coloana si o tine ”incorsetata” pe viata in cei 1,40 metri inaltime ai sai. Are dureri de spate, nu va mai creste, este ironizata la scoala si, cu toate acestea, este foarte optimista.

De pe Happylica, Barbara a povestit la ”Happy Hour” in editia speciala de Paste care este povestea sa, cum a ajuns cunoscuta si va canta special pentru telespectatorii Pro Tv. Meritul ei este cu atat mai mare cu cat vine din partea unei fetite care a suferit foarte mult. I-au lipsit multe in viata, de la bani, la sanatate, la mama care a parasit-o fara nici o remuscare pe cand avea numai 3 ani. Insa Barbara nu este singura pe lume. Ii are alaturi pe tatal sau, care a fiostalaturi de ea la ”Happy Hour”, dar si pe matusa ei, si, de cand a devenit cunoscuta, pe multi oameni cuceriti de vocea sa speciala. Tanara de origine romana a povestit la ”Happy Hour” cum s-a inscris la concursul Supertalent, dar si ce ar face daca ar intalni-o acum pe mama sa. Tatal fetei a vorbit si el despre mutarea familiei in Germania, nasterea Barbarei dar si clipele grele in care s-a descoperit boala acesteia, boala care daca ar fi fost depistata la timp ar fi salvat-o pe aceasta de crunta povara.

In aceeasi editie, asa cum ii sade bine romanului, Pastele s-a sarbatorit la ”Happy Hour” in familie: au venit in platoul emisiunii de la Pro Tv Angelica Stoican si fetele sale, Niculina si Adriana, Nicolae Furdui Iancu si fiul sau, Tudor, dar si Delia si Gabi Cotabita.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni