• PRO TV
  • Voicu-Ricky de Romania a mostenit frumusetea de la mama

Voicu-Ricky de Romania a mostenit frumusetea de la mama

Voicu-Ricky de Romania a mostenit frumusetea de la mama

Asa fiu, asa mama! La Happy Hour am avut ocazia sa o vedem pe mama lui Voicu Panzar, la fel de frumoasa precum fiul ei - aproape cel mai frumos barbat din lume.

De 1 aprilie, reporterii Happy Hour i-au facut o farsa lui Voicu Panzar si mamei Carmen Panzar. Cu ajutorul complicelui Catalin Botezatu si al tinerei Oana Caloianu, echipa a dat marele anunt: Ricky-Voicu urma sa fie tata Ricky-Voicu. In timp ce Oana Caloianu, intrata in pielea personajului Andreea Popa anunta ca a ramas gravida cu Voicu, doamna Panzar primea anuntul ca va fii bunica. Chiar daca nu si-a dat seama ca este o farsa, domana Panzar a reactionat foarte calm la aflarea “vestii” si a afirmat ca :”e viata lui personala, nu pot sa decid eu soarta lui.” La fel ca si mama Carmen Panzar, si prietenii si iubita lui Voicu au crezut farsa pusa la cale de echipa Happy. Mai mult, Voicu a marturisit ca iubita oficiala de la Turda nu i-a mai raspuns la telefon cateva zile.

Doamna Carmen Panzar locuieste in orasul natal al lui Ricky-Voicu, Turda si lucreaza ca vanzatoare la un supermarket din oras. Voicu a mostenit de la mama ochii albastri, zambetul si trasaturile fetei.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni