• PRO TV
  • Așa mamă, așa fiică! Anamaria Prodan și Sarah, în bikini în vacanța din Turcia

Așa mamă, așa fiică! Anamaria Prodan și Sarah, în bikini în vacanța din Turcia

Așa mamă, așa fiică! Anamaria Prodan și Sarah, în bikini în vacanța din Turcia

Anamaria Prodan și fiica să, Sarah, arata că doua fotomodele la o ședință foto la piscină. Impresara și familia ei se află în vacanță în Istanbul, motiv să își umple pagina de Instagram cu poze sexy.

De când a slăbit 17 kilograme, Anamaria Prodan se mândrește cu trupul sau suplu și tonifiat. În vacanța din Turcia, sexy impresara s-a lăsat fotografiată din toate unghiurile și a încărcat pozele pe Instagram. Îmbrăcată într-un costum de baie auriu, Anamaria a pozat pe yacht și la piscină ca un model profesionist.

La “ședința foto” a apărut și fiica ei Sarah, care arată la fel de bine în bikini.

“Sarah este și ea mândria familiei pe parte de sport. Îi merge foarte bine, este în State, este cel mai bun copil la categoria ei de vârstă din America la baschet. A avut de ales din 40 de oferte de la 40 de universități mari din America, ne-am decis foarte greu”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a mărturisit că apelează des la tratamente corporale pentru a arata spectaculos.“Văd foarte multe site-uri care folosesc imaginea mea pentru tot felul de creme, prafuri. Oamenii doar se folosesc de numele meu. Nu mănânc foarte mult, iar dacă mănânc, merg la sală, merg la saună. Eu fac tratamente corporale foarte multe, eu trebuie să arat bine mereu”, a spus Anamaria Prodan.

Vedeta uimește cu ritualul sau de spălare pe cap: mărturisește că folosește… săpun de casă, că pe vremea bunicii :)

“Mă spăl cu săpun pe față, așa m-a învățat bunica mea, așa am crescut eu la tară. Săpunul ăla de rufe, daca știi, cu ăla mă spăl și acum pe cap, chiar dacă primesc atâtea creme fabuloase… Uit să mă demachiez și când mă trezesc dimineața mă spăl cu săpun pe față”, spune impresara.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni