• PRO TV
  • "Michael Jackson" a ajuns in Romania! Earnest Valentino a facut show la Happy Hour

"Michael Jackson" a ajuns in Romania! Earnest Valentino a facut show la Happy Hour

"Michael Jackson" a ajuns in Romania! Earnest Valentino a facut show la Happy Hour

Earnest Valentino, sosia lui Michael Jackson, a ajuns in Romania! Barbatul a venit la spitalul Marie Curie din Capitala, iar in editia de azi, 9 februarie, a facut show la Happy Hour.



Pentru Earnest Valentino, sosia lui Michael Jackson, lumea s-a prabusit pe 25 iunie 2009: "O parte din mine a murit. Era prieten, mentor. Acea parte nu se va vindeca niciodata, e un gol... Merg si ma simt de parca cineva mi-a smuls inima din piept si sunt acolo cand de fapt nu sunt acolo! Asa ma simt!"

De 25 de ani, Earnest traieste viata altcuiva si a fost, culmea, fericit. Canta ca Michael, danseaza ca Michael, se imbraca si vorbeste ca Michael, pentru ca a fost imaginea in oglinda a megastarului.

Totul a inceput in copilarie, cand barbatul a descoperit ca seamana cu pustiul Michael, care facea inca de pe atunci furori, cantand alaturi de fratii lui in trupa "Jackson 5".

Apoi, incetul cu incetul, a trecut linia dintre pasiune si mod de viata si a ajuns sa se confunde tot mai mult cu idolul lui. Si-a operat nasul, ca sa-i semene mai mult, si-a angajat un designer care sa copieze tinutele lui Jackson si a pornit pe urmele acestuia. 

La Happy Hour, Earnest Valentino a emotionat o lume intreaga dupa ce a cantat "Will you be there", una din piesele extraordinare ale Regelui muzicii pop.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni