• PRO TV
  • Mama lui Ionel Ganea: "Sotia i-a facut farmece fiului meu ca sa moara"

Mama lui Ionel Ganea: "Sotia i-a facut farmece fiului meu ca sa moara"

Mama lui Ionel Ganea: "Sotia i-a facut farmece fiului meu ca sa moara"

Dana si Ionel Ganea au fost casatoriti 16 ani si au impreuna doi copii.

In februarie anul acesta Ionel Ganea a declansat procedura de divort si a cerut custodia micutilor. Pentru ca antrenorul secund de la Dinamo a refuzat sa dezvaluie motivele divortului, s-au facut multe speculatii. S-a vorbit despre diferite amante nestiute de-ale sportivului si despre bataile pe care Dana Ganea le-ar fi suportat in tacere. Mama lui Ionel Ganea are insa alta versiune.

"Las\' sa vada toata tara si toata lumea ce se intampla in familia noastra! Pai da, pana cand vrei sa mai ascund!? Cred ca toata lumea o sa va spuna: ce femeie e nevasta lui Ganea! Numai ca nu o stie el! De la inceput, de cand o luat-o, era rea. Facea mereu probleme. Tot timpul se certa cu el!" O femeie rea, geloasa si violenta, care l-a distrus pe atacant cu farmecele si vrajitoriile ei. Asa apare nora Dana Ganea din spusele Mariei Ganea, mamei dinamovistului.

Doamna Ganea afirma cu tarie ca: “Dana ii facuse farmece, ii facuse farmece sa moara! Si mama ei si bunica ei faceau farmece. Eu am gasit niste sfori de canepa cu niste noduri si cu niste pene pe ele.”

Maria Ganea este sigura: Dana este o vrajitoare care a incercat sa-i distruga intreaga familie! Unul dintre baietii ei, Doru, a fost la un pas sa moara otravit, iar alt baiat, Cosmin, a avut doua accidente si a vrut chiar sa se spanzure.

Despre fiul ei, Maria Ganea spune ca “Ionel nu a gresit cu nimic in aceasta situatie. E el nevinovat, va dati seama ca e nevinovat. Adica el e prins ca intr-o menghina si nu mai poate scapa de acolo. El trebuie ajutat cumva."

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni