• PRO TV
  • Mama Andreei Tonciu: "Tatal Andreei a sustinut-o in impacarea cu Mitea"

Mama Andreei Tonciu: "Tatal Andreei a sustinut-o in impacarea cu Mitea"

Mama Andreei Tonciu: "Tatal Andreei a sustinut-o in impacarea cu Mitea"

Numai mama sa nu fii, spune un proverb cunoscut. Dar mai greu decat sa fii mama e sa fii mama de…Tonciu. Vorba Mariei Tonciu, mamica Andreei Tonciu: \"trebuie sa fii o mama foarte puternica si sa o sustii cat de cat in ceea ce face si sa ii accepti unele greseli pe care le face.\"

“Eu despre Nicky cred ca este un baiat deosebit, este un baiat foarte sociabil, foarte sufletist, este un baiat ok. Cand e in fata mea e foarte timid si cu Andreea e foarte romantic. Pana la 24 de ani Andreea nu a intalnit un baiat asa de romantic ca Nicky.” Acesta este portretul pe care, in mod surprinzator, Maria Tonciu i-l face lui Nicolae Mitea. Cu toate ca declara ca a deranjat-o cand a auzit ca Mitea i-a palmuit fata, Maria Tonciu este multumita ca fiica ei s-a impacat cu fotbalistul. Mai mult, marturiseste ca cel care a sustinut aceasta impacare este chiar tatal Andreei, care “in tot ce s-a intamplat acum l-a sustinut foarte mult pe Nicky, el a fost cel care a fost de acord cu intoarcerea Andreei la Nicky.”

Tot despre iubitii pe care si-i alege Andreea, mama ei crede ca sunt genul de barbati pe care ii vor toate fetele din ziua de azi.” Andreea are o slabiciune fata de baietii mai pe picioarele lor, baietii de Dorobanti, baietii mai vazuti prin ziare” spune Maria Tonciu.Mama isi intelege fata si stie ca ea vrea un baiat care "sa aiba o masina, o situatie financiara buna si ea sa meraga la coafor."

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni