• PRO TV
  • Mariana Moculescu la Happy Hour: De doua ori am vazut moartea cu ochii

Mariana Moculescu la Happy Hour: De doua ori am vazut moartea cu ochii

Mariana Moculescu la Happy Hour: De doua ori am vazut moartea cu ochii

Bataia e rupta din … rau! Miercuri, 14 aprilie, la Happy Hour, Mariana Moculescu, dar si interpreta de muzica populara Maria Ghinea, au vorbit despre experientele traumatizante pe care le-au trait in trecut alaturi de fostii soti.

“De doua ori am vazut moartea cu ochii!”, a marturisit Mariana Moculescu de pe Happylica in timp ce isi amintea ca Horia Moculescu a incercat sa o stranguleze.

Mariana a recunoscut ca ii este foarte greu sa vorbeasca despre acea perioada tulbure si despre abuzurile fizice si psihice la care a fost supusa in anii pe care i-a trait alaturi de compozitorul Horia Moculescu. La “Happy Hour” aceasta a povestit ca nu o data i s-a intamplat sa se teama pentru viata sa: “De doua ori am vazut moartea cu ochii. M-a strans foarte tare de gat din cauza maniei”, a spus Mariana Moculescu. Mai mult, aceasta sustine ca a existat o clipa in care a crezut ca va muri: “Atunci cand s-a urcat peste mine si simteam ca nu mai am aer am spus, Isus, ajuta-ma! Ma rugam pentru linistea de pe lumea cealalta, caci eram constienta ca ma va omori”, a adaugat indurerata Mariana. Cu toate acestea, femeia nu a plecat imediat de langa Horia Moculescu si nici nu a reclamat la politie aceste abuzuri, mai ales ca avea un copil la care se gandea. “Pentru ca intre timp aveam si un copil, am preferat sa raman acolo si sa incerc sa il schimb.” Ce crede acum Mariana? Ca Horia Moculescu nu a iubit-o niciodata: “Un om care nu iubeste, loveste!”, a mai spus aceasta la “Happy Hour”.

Si Maria Ghinea are o poveste de-a dreptul socanta, pe care a spus-o, pe larg, miercuri seara la “Happy Hour”. Casatorita cu bataia. Asa si-ar putea denumi Maria Ghinea mariajul care i-a pus viata in pericol de multe ori. Aceasta a povestit cu durere ca fostul ei sot, pe langa bataile repetate, ajunsese sa construiasca in garajul casei o spanzuratoare, pentru a o ucide. Mai dureros este ca spanzuratoarea a fost descoperita de fiul din prima casatorie al Mariei, in clipa in care a coborat in garajul casei. Pe langa toate agresiunile fizice, cel mai grav este ca fostul sau sot a impuscat-o in cap. S-a intamplat intr-o dimineata, imediat dupa ce Maria facuse cafeaua. Au urmat o serie de batai, mama sa a incercat sa intervina, dar a fost si ea agresata fizic. “Eu m-am asezat pe un fotoliu si am incercat sa imi acopar fata, pentru ca de fata aveam nevoie in turnee. L-am vazut ca a coborat scarile, a venit foarte repede si a zis: “Acum o sa te domolesc”. S-a asezat in genunchi in fata mea, m-a privit in ochi si cand l-am vazut mi-am pus mana la ochi. Intr-o fractiune de secunda m-a impuscat pentru ca avea arma incarcata, si a crezut ca si-a terminat rolul. M-a plimbat prin toata casa, impuscata in cap si m-a lasat sa pierd mult sange doar din dorinta de a muri mai repede. Am avut totusi noroc ca ma punea tot timpul cu orificiul in jos, ca putea sa ma puna invers si atunci imi inunda creierul si muream”, povesteste indurerata, cu lacrimi in ochi, Maria. Recuperarea a fost grea si sansele sale de a-si reveni complet erau mici. A luat-o de la zero, a trebuit sa invete sa vorbeasca, sa mearga, sa fie din nou om. Miercuri seara, la “Happy Hour”, Maria a avut si un mesaj pentru toate femeile care sunt supuse la astfel de agresiuni fizice: “Din tot sufletul le spun: sa rupa raul cat este mic, cand pot sa iasa dintr-o relatie. In momentul in care trece o perioada iti dai seama ca nu mai poti, esti intr-un vartej din care nu poti sa iesi”, a incheiat aceasta.

 
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni