• PRO TV
  • Virgil Anastasiu: "Corina Chiriac era sotia perfecta"

Virgil Anastasiu: "Corina Chiriac era sotia perfecta"

Virgil Anastasiu: "Corina Chiriac era sotia perfecta"

Virgil Anastasiu si Corina Chiriac ar fi implinit luna aceasta 17 ani de casnicie. Au divortat insa dupa cinci ani de iubire. Virgil Anastasiu, sau \"Americanul Corinei Chiriac\", cum i se mai spune, isi aminteste si acum cu placere de sotia Corina Chiriac.

Corina Chiriac si Virgil Anastasiu s-au cunoscut intr-un restaurant romanesc din Los Angeles. Virgil era divortat si locuia de cativa ani in Statele Unite, ca specialist in redresare economica. Corina canta, in fiecare weekend, in restaurantul lui preferat. Cu toate ca artista era mai mare cu 11 ani decat Virgil, care avea pe atunci 32 de ani, Corina s-a lasat cucerita. Si Virgil Anastasiu si-o aminteste ca pe “sotia perfecta, era cuminte, era casnica, avea grija de gospodarie, avea grija sa fie casa curata, avea grija sa ma astepte cu mancarea pe masa.”

Despartirea nu s-a produs cu scandal, pur si simplu s-a intamplat cand “ne-am trezit intr-o dimineata si am descoperit ca desi tinem enorm de mult unul la celalalt, niciunul nu reprezentam pentru celalalt idealul partenerului." Virgil Anastasiu neaga ca ar fi parasit-o pe Corina pentru o femeie mai tanara, asa cum au spus gurile rele. Ba mai mult, marturiseste ca acum un an s-a pus problema unei impacari, dar “stiti proverbul acela vechi romanesc ca ciorba reincalzita nu mai e acelasi lucru si cred ca o impacare ne-ar intina prietenia.”

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni