• PRO TV
  • La ”Happy Hour”, Carmen Harra a vorbit despre moartea sotului sau

La ”Happy Hour”, Carmen Harra a vorbit despre moartea sotului sau

La ”Happy Hour”, Carmen Harra a vorbit despre moartea sotului sau

Dupa o absenta de aproape un an, Carmen Harra a revenit in Romania si a poposit direct la Pro Tv. Invitata in platoul ”Happy Hour” luni seara, celebra prezicatoare Carmen Harra a vorbit despre evenimentele din ultimul an care au marcat lumea, de la eruptii vulcanice si cutremure, la presupunerile care se fac despre anul 2012. Cu multa sinceritate, dar si durere in suflet, parapsihologul de la Hollywood a vorbit deschis si despre perioada grea prin care a trecut in urma decesului sotului ei.

Sotul prezicatoarei Carmen Harra a decedat la 57 de ani rapus de cancer la plamani, iar aceasta a fost una dintre cele mai teribile perioade din viata sa, dupa cum a marturisit la ”Happy Hour”. Aceasta i-a povestit lui Catalin Maruta ca moartea sotului a fost mai dureroasa decat pierderea parintilor si recunoaste ca a fost si este foarte afectata de pierderea lui. ”Ii simt prezenta, ii simt sufletul. Simt ca nu a vrut sa plece, nu a vrut sa ma lase. Il visez tot timpul”, a marturisit aceasta la Pro Tv.

Carmen Harra a mai spus ca ramane la parerea ca sotul sau a murit dintr-o eroare medicala: ”Sunt inca intr-o stare care nu se poate descrie si incerc chiar sa ma prefac ca nu mi se intampla. In fiecare zi astept sa intre pe usa, in fiecare zi astept sa vorbeasca cu mine”, a spus printre lacrimi Carmen. Totusi, aceasta este convinsa ca moartea fizica nu inseamna si moartea psihica, viata omului nu se opreste la nivel material, iar spiritul supravietuieste dincolo de moarte. ”Continui sa cred ca am o comunicare cu el extraordinara”, mai crede Harra.

Aceasta a povestit si o intamplare recenta care o face sa creada ca sotul sau ii este in continuare aproape. In decembrie, pe cand fiica sa se alfa intr-o deplasare, catelul la care sotul sau tinuse enorm a sarit pur si simplu pe geamul masinii, intr-o padure din Virginia, in aceeasi zi si la aceeasi ora la care sotul parapsihologului se stingea. Numai ca de Craciun, Carmen Harra s-a urcat in avion, a plecat in statul Virginia si s-a intors acasa cu catelul regasit.

Aceasta sustine ca cel care a ajutat-o sa gaseasca cainele este chiar sotul sau, pe care, coincidenta sau nu, il chema Virgil, si pe care l-a visat spunandu-i exact unde sa caute catelul. ”A fost un miracol si continui sa cred ca exista o comunicare cu lumea de dincolo”, a mai spus Harra. Despre boala care i-a raspus sotul, Carmen Harra a mai spus: ”Dupa 2012 se trece intr-o era de tranzitie pana in 2033 si vor fi multe descoperiri in sistemul medical, iar cancerul va fi vindecat”, sustine invitata lui Maruta de la ”Happy Hour”.

PUBLICITATE!
Daca doriti sa participati la WorkShop-ul organizat de Carmen Harra, trebuie sa va grabiti sa achizitionati bilete.
Spectacolul se va tine la Palatul Copiilor din Bucuresti, pe data de 1 mai 2010, pretul unui bilet fiind de 90 de lei.

Pentru detalii si cumparare sunati la:
Avocat Irina Butacu
Telefon: 0727 913 669
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni