• PRO TV
  • Cel mai inalt om din lume, fermecat de un reporter

Cel mai inalt om din lume, fermecat de un reporter

Cel mai inalt om din lume, fermecat de un reporter

Sultan Kosen a acordat un interviu, special pentru www.protv.ro in care a vorbit despre cum a intrat in Cartea Recordurilor 2010, dar a dezvaluit si ar trebui sa arate iubita lui.

Conform Guiness, Sultan Kosen este cel mai inalt om din lume avand 2,46.5 metri cand a fost masurat de Guiness World Records, in Ankara (Turcia), in februarie 2009. Astfel a preluat titlul de la chinezul Bao Xishun care masoara "doar" 2,36 metri.

Din cauza inaltimii Kosen nu si-a putut termina studiile, dar lucreaza ca fermier pentru a-si intretine familia. El are trei frati si o sora toti de inaltime normala.
Pana la varsta de 10 ani, Sultan s-a dezvoltat normal, insa o tumora a influentat prea mult hormonul de crestere . Tumora i-a fost extirpata cu succes, moment din care Sultan s-a oprit din crestere.

"Pana acum cinci ani imi era teama ca o sa ma marginalizeze oamenii. Insa am iesit in lume si am reusit sa-mi fac prieteni. Tot ei care m-au poreclit Mini", povesteste Sultan Kosen. Cat despre partea sentimentala, Sultan a spun ca nu a avut niciodata o iubita, dar ca isi doreste foarte mult.

Vezi AICI interviul si afla cum trebuie sa arate iubita lui!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni