• PRO TV
  • Tatal Marianei Moculescu: "Mi-e rusine ca sunt parintele Marianei"

Tatal Marianei Moculescu: "Mi-e rusine ca sunt parintele Marianei"

Tatal Marianei Moculescu: "Mi-e rusine ca sunt parintele Marianei"

Lui Iordache Amarinei ii crapa obrazul de rusine atunci cand vine vorba de propria sa fiica, Mariana Moculescu. Desi nu si-a mai vazut fata de mai bine de doi ani, este la curent cu scandalul din familia Moculescu si este de parere ca \"Mariana a intrecut toate limitele.\"

Iordache Amarinei este cel care le-a facut cunostinta celor doi fosti soti. Intentia lui era sa o dea pe Mariana la cursuri de canto la Horia Moculescu si nu se astepta sa i-o dea de sotie. Cand cei doi au hotarat insa sa faca nunta, tatal Iordache s-a bucurat, cu toate ca era convins ca relatia nu va dura si ca Mariana il va insela pe Horia. Cele care au urmat au depasit insa cu mult temerile lui, de aceea izbucneste in lacrimi de fiecare data cand aude de un nou tambalau marca Moculescu.

Iordache Amarinei nu mai are nicio speranta in ceea ce o priveste pe Mariana si spune ca moare de rusine ca e parintele ei. Mai mult, isi aminteste ca in trecut, Mariana i-a luat pensia timp de patru ani si jumatate si i-a si vandut apartamentul.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni