• PRO TV
  • Sotia lui Papan Chilibar: "Chilibar vrea sa se faca actor ca sa fie bine pentru mine si pentru fata"

Sotia lui Papan Chilibar: "Chilibar vrea sa se faca actor ca sa fie bine pentru mine si pentru fata"

Sotia lui Papan Chilibar: "Chilibar vrea sa se faca actor ca sa fie bine pentru mine si pentru fata"

De la agonie la extaz si iar la agonie! Asa s-a conturat, in doar cateva luni, viata lui Papan Chilibar. De la detinut in Peniteciarul de la Craiova a ajuns actor pe covorul rosu de la Berlin si de acolo din nou arestat pentru furt si pe punctul de a fi iar inchis. Oricare ar fi insa conditia lui sociala la un anumit moment, Papan Chilibar ramane mereu, pe plan personal, sotul unei femei care il iubeste si mai ales tatal Monicai, fetita de trei ani care inseamna pentru el totul.

In exclusivitate pentru Happy Hour, sotia Elena a acordat un interviu in care a vorbit despre cel pe care il iubeste de cinci ani despre sperantele pe care si le-a facut alaturi de el. Elena spune ca sotul ei este “un baiat bun, muncitor, care nu a avut niciodata treaba cu nimeni de pe strada, un baiat respectuos, care muncea de dimineata pana seara, facea orice fel de munca, nu conta ce fel era, numai sa fie munca si sa iasa ban si sa fie pentru mine si pentru fata”.
Elena e de parere ca Papan risca sa ajunga din nou dupa gratii din cauza anturajului, dar are incredere ca odata ce va ispasi si a doua pedeapsa va avea puterea de a se tine departe de rele si de a-si urma visul de a deveni actor “ca sa fie bine pentru mine si pentru fata”.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni