• PRO TV
  • Rocsana Marcu: "Doresc ca Adrian Stefan Iliescu sa isi recunoasca pozitia de tata al fiicei mele"

Rocsana Marcu: "Doresc ca Adrian Stefan Iliescu sa isi recunoasca pozitia de tata al fiicei mele"

Rocsana Marcu: "Doresc ca Adrian Stefan Iliescu sa isi recunoasca pozitia de tata al fiicei mele"

Iubirea i-a adus impreuna, insa rodul iubirii lor i-a despartit pentru totdeauna! Presa ii prezenta ca pe un cuplu la sfarsitul anului 2006, insa dragostea nu a durat mult. La inceputul lui 2007, cand Rocsana de-abia aflase ca este insarcinata, cei doi s-au despartit. Aceasta este povestea vedetei TV Rocsana Marcu si a fostului ei iubit, Adrian Iliescu!

Mayra, fetita de doi ani si jumatate a celor doi, creste fara tata, pentru ca Adrian Iliescu, fiul primarului de Giurgiu, Lucian Iliescu, nu vrea sa o recunoasca! Satula de spleculatii, Rocsana Marcu a trimis o declaratie oficiala, in exclusivitate pentru emisiunea Happy Hour, pentru a arata tuturor, in sfarsit, adevarul despre tatal fiicei sale.

 Declaratia mamei Rocsana, trimisa pe adresa redactiei, este urmatoarea:
 
"Sunt foarte afectata de ceea ce se intampla, nu din punct de vedere mediatic, ci pentru faptul ca ma aflu in pozitia in care apar drepturile fiicei mele luptand imporiva tatalui ei. Faptul ca Adrian Stefan Iliescu (tatal fiicei mele) nu recunoaste paternitatea, face obiectul procesului de paternitate pe care l-am intentat acestuia.
 
Nu menajezi pe nimeni spunandu-i minciuni, motiv pentru care fiica mea va stii adevarul despre tatal ei, respectiv despre relatia mea cu tatal ei, bineinteles atunci cand va fi cazul, cand ea va fi pregatita si cand, psihologic vorbind, va avea capacitatea de a intelege, de a patrunde.
 
Ecuatia este simpla: fiica mea va fi afectata emotional de situatia in care nu isi va cunoaste tatal iar eu evit si lupt impotriva acestei situatii. Doresc ca Adrian Stefan Iliescu sa isi recunoasca pozitia, calitatea de parinte. In incheiere, mentionez faptul ca nu am nicio pretentie materiala (nici macar cheltuieli de judecata) de la tatal fiicei mele iar scopul acestui proces il constituie protejarea fiicei mele."
 
Astazi, Rocsana Marcu este implicata intr-o noua relatie, cu un barbat pe care il iubeste mult, dar pe care vrea sa il tina departe de ochii presei. Isi doreste liniste si… un al doilea copil! Despre noua ei situatie, Rocsana Marcu : “ suntem o familie sanatoasa si fericita, iar asta ma determina sa prosper. Consider ca sunt o mama in adevaratul sens al cuvantului, imi place sa fiu mama, motiv pentru care ma gandesc serios la sosirea unui membru nou copil in familia noastra".

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni