• PRO TV
  • Monica Tatoiu: "Mi-e teama sa nu cad pe strada"

Monica Tatoiu: "Mi-e teama sa nu cad pe strada"

Monica Tatoiu: "Mi-e teama sa nu cad pe strada"

Cand avea doar 22 de ani, medicii i-au pus un diagnostic ingrozitor: cancer de col uterin. A scapat ca prin minune de cutit si s-a facut bine. In urma cu trei ani insa, cancerul a revenit, iar Monica Tatoiu afirma azi ca \"mi-e teama sa nu cad pe strada.\"

“Acum chiar imi este foarte rau, dar si din cauza faptului ca ma enervez in fiecare zi! Mi-e teama sa nu cad pe strada, pentru ca acum am o anemie foarte pronuntata, mult peste limitele admise si acum trebuie sa ma duc sa vad, pentru ca la cat sange am pierdut, mi-e teama sa nu mor. Pierd un litru de sange la doua zile.” Asa afirma Monica Tatoiu, care, pentru prima data dupa mult timp , renunta la masca de femeie foarte puternica si recunoaste ca se teme pentru sanatatea ei.

La tomograf, doctorul i-a spus acum trei ani ca poate sa moara in orice clipa, dar ea crede in puterea autosugestiei si refuza sa se supuna operatiilor sau tratamentelor. Refuza chiar si controale serioase la doctor si tratamentul cu medicamente.

Cu toate acestea, Monica spune ca si-a facut o programare la o consultatie medicala dupa ce fiul ei de 16 ani, Victor, aproape ca a obligat-o sa aiba grija de ea si sa se lase pe mana doctorilor. La fel ca si fiul ei, si sotul si mama fac presiuni asupra Monicai sa se trateze: "maica-mea zice ca sunt proasta, fiu-meu ca sunt inconstienta si barbatul meu a zis ca daca am sa continuu asa, divorteaza de mine."

"Maica-mea zice ca sunt proasta, fiu-meu zice ca sunt inconstienta, barbata miu a zis ca daca continui in felul asta divorteaza de mine", declara Monica Tatoiu. Vezi AICI materialul VIDEO!

 
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni