• PRO TV
  • Delia Antal: "Merit sa fiu promovata pentru ce fac, nu pentru ca sunt prietena Monicai Columbeanu" VIDEO!

Delia Antal: "Merit sa fiu promovata pentru ce fac, nu pentru ca sunt prietena Monicai Columbeanu" VIDEO!

Delia Antal: "Merit sa fiu promovata pentru ce fac, nu pentru ca sunt prietena Monicai Columbeanu" VIDEO!

Delia Antal, singura, unica, eterna si mereu prietena Monicai Columbeanu, s-a suparat! Vrea sa fie prietena lui Moni, dar nu mai vrea sa fie prietena lui Moni. Cel putin nu si in ochii presei.

Cu toate ca a devenit celebra dupa ce a fost surprinsa de paparazzi alaturi de Moni Columbeanu si misteriosul englez care o "ocrotea" pe sotia lui Irinel, acum Delia Antal vrea sa fie luata in seama doar pentru viata profesionala. "Cariera mea este total diferita de cea a Monicai, ea este model si eu sunt actrita, am jucat si la Londra si in America. In plus am scris si o carte si am si o casa de productie, " afirma cu naduf Delia.

Delia se pregateste pentru filmarile din Anglia la productia "Dora" , pe care o va regiza dupa cartea pe care ea insasi a scris-o. Filmarile in Romania au avut deja loc, iar Delia spera ca va face premiera pe 26 ianuarie, chiar de ziua ei. In ceea ce priveste o eventuala aparitie a Monicai Columbeanu in film, Delia vrea sa pastreze secretul si spune ca "si cu si fara aparitia in film, Monica se descurca."

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni