• PRO TV
  • Magda Ciorobea: "Era sa pierd sarcina de la bataile fostului iubit"

Magda Ciorobea: "Era sa pierd sarcina de la bataile fostului iubit"

Magda Ciorobea: "Era sa pierd sarcina de la bataile fostului iubit"

Parasita de tatal ei natural, abuzata de cel vitreg, Magda, castigatoarea trofeului Dansez pentru Tine, a crezut ca isi va gasi linsitea alaturi de Dragos, tatal fetitei ei. A primit insa batai si durere din partea omului de la care astepta dragoste si protectie. In cadrul campaniei Happy Hour \"Bataia e rupta din rau\", Magda a vorbit despre tot cosmarul trecutului ei.

“Prima palma a venit cand eram insarcinata in cinci luni. Apoi au urmat si altele, pana s-a ajuns la batai. In urma unui scandal era chiar sa pierd sarcina.” Asa povesteste cu lacrimi in ochi Magda Ciorobea, cea care a avut curajul sa-si schimbe viata si poate acum sa priveasca spre viitor cu mult mai multa incredere.

Magda
are si un mesaj pentru femeile care trec acum prin acelasi calvar: “ nicio femeie nu trebuie sa accepte o palma, dupa prima palma urmeaza si a doua si apoi urmeaza batai. Eu credeam ca fostul meu iubit era mai dur ca sa ma protejeze, duritatea lui ma facea la inceput sa ma simt in siguranta, dar era doar o iluzie.”

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni