• PRO TV
  • Liviu Varciu: "O sa donez dormitorul conjugal!"

Liviu Varciu: "O sa donez dormitorul conjugal!"

Liviu Varciu: "O sa donez dormitorul conjugal!"

\"Bai, oameni buni,\" atentiune, atentiune! Liviu Varciu isi doneaza dormitorul conjugal dupa ce il afiseaza, in zilele urmatoare, la Happy Hour!

Mobilierul din dormitorul conjugal al lui Liviu Varciu a fost un cadou de nunta de la tatal Adelinei Varciu. Cand au intrat cei doi in divort, Adelina i-a reprosat lui Liviu ca nu are nicio avere pe numele lui, ca pana si patul in care doarme e cadou de la tata socru.

Ca sa o ia de la capat cum trebuie, Liviu a decis sa doneze mobila din dormitor unei familii nevoiase “nu unor tineri insuratei, ca poate le poarta ghinion si ii nenorocesc si pe ei.”Inainte de a face acest gest, Liviu intentioneaza insa sa ii ceara permisiunea socrului sau. Inainte de a dona mobila, Liviu o asteapta pe Adelina sa isi ia telecomanda de la plasma pentru ca “a plecat cu plasma, dar a uitat telecomanda.”

Cat despre rochia de mireasa a Adelinei, Liviu spune, mai in gluma, mai in serios, ca “o sa o imbrac pe Cristina, sosia Adelinei”, tanara pe care Liviu a cunoscut-o in direct, la Happy Hour.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni