• PRO TV
  • Erika, fosta iubita a fotbalistului N`Doye, si-a aratat tatuajele la "Happy Hour" FOTO - VIDEO!

Erika, fosta iubita a fotbalistului N`Doye, si-a aratat tatuajele la "Happy Hour" FOTO - VIDEO!

Erika, fosta iubita a fotbalistului N`Doye, si-a aratat tatuajele la "Happy Hour" FOTO - VIDEO!

Fosta iubita a lui N`Doye, Erika, a fost invitata la \"Happy Hour\", unde a facut dezvaluiri in legatura cu viata ei prin cluburi si mall-uri, si-a aratat tatuajele si a marturisit ca nu se ocupa cu nimic, dar o duce foarte bine.

Erika a defilat  cu numele fotbalistului pictat pe piept, doar ca de, atunci cand a recidivat, a renuntat si la sutien. Daca prima data, in martie, nu a reusit sa il dea gata pe N’Doye, Erika spera ca varianta topless sa il multumeasca mai mult pe sportiv si acesta sa ii acorde din nou atentie.

Imbracata intr-o pereche de bikini minusculi, mulatra a defilat la inceputul lunii mai pe catwalk cu mesajul ‘N\'doye love hip hop and beach’ desenat pe trup. Sub numele fotbalistului, Erika a avut desenata o inima rosie, semn ca inca mai spera la o poveste de dragoste intre ea si N’Doye! Pentru mai multe imagini cu Erika topless, CLICK AICI!

Erika este pe jumatate africana, iar ex-iubitul ei, Osman N’Doye, s-a transferat de la Vaslui la echipa lui Cristi Borcea.

Mijlocasul de la Dinamo, supranumit 50 Cent, a ajuns sa marcheze mai mult prin cluburi, decat pe teren, unde joaca mai ales de placere, deoarece provine dintr-o familie cu instarita. Se spune ca tatal lui N’Doye a facut  in Senegal afaceri cu bumbac. Sotia si fetita fotbalistului locuiesc in New York, iar el isi face de cap prin Romania. Erika a fost parasita de N’Doye si nu mai stie ce sa faca pentru a-l recuceri.

Prezenta pe happylica, Erika a marturisit ca nu mai are relatii cu N’Doye de trei luni de zile, astfel incat nu are de ce sa se teama in legatura cu noul scandal in care este implicat fotbalistul. In presa de scandal a aparut stirea conform careia N’Doye a a avut relatii cu o tanara care are hepatita C, care ar mai fi intretinut relatii sexual si cu Mitea. Erika, insa, a dezvaluit ca a facut sex protejat cu N’Doye si oricum nu a mai avut relatii cu el dupa ce acesta s-a combinat cu tanara bolnava de hepatita.

De la sfarsitul lunii septembrie, pana la inceputul lui februarie a durat relatia dintre EriKa si N’Doye, perioada in care ea a trecut cu vederea multe scandaluri cu femei in care a fost implicat el.

Erika, a marturisit la “Happy Hour” ca nu se ocupa cu nimic, dar se descurca, deoarece ii trimite tatal ei bani - destul de multi, astfel incat sa mearga prin cluburi si mall-uri. In plus, castiga si ea bani din prezentarile de moda. Are 21 de ani, este plictisita sa iasa prin cluburi, iar acum ar vrea sa se aseze la casa ei, sa faca un bebe.

Tata ei natural a fost in Romania la studii, a iesit inginer economist, a lucrat la un moment dat in Ministerul turismului din Namibia, iar tatal vitreg are si el o situatie buna.

Erika a ratat intrarea la facultate, deoarece a calatorit foarte mult, insa acum tanara fara inhibitii vrea sa se inscrie la trei facultati: drept, limbi straine si psihologie.

Catalin Maruta a invitat-o pe Erika sa isi arate tatuaje. Iata-le: un pistol pe gat, unul sub buric si unul deasupra feselor, ambele model tribal, fara nicio semnificatie, dupa cum marturiseste Erika.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni