• PRO TV
  • Catalin Botezatu: Nimic despre Bianca - "e un album inchis" -, totul despre Cannes!

Catalin Botezatu: Nimic despre Bianca - "e un album inchis" -, totul despre Cannes!

Catalin Botezatu: Nimic despre Bianca - "e un album inchis" -, totul despre Cannes!

Designerul vestimentar Catalin Botezatu a pasit pe covorul rosu de la Cannes alaturi de Michael Douglas, Cameron Diaz, Claudia Cardinale, Eva Herzigova, precum si de vedetele noastre Andreea Esca si Andi Moisescu, care nu sunt cu nimic mai prejos decat celebritatile din lumea filmului.

Cazati la un hotel exclusivist, Martinez, vedetele noastre au fost tratate ca niste adevarate celebritati, iar rochia imbracata de reprezentanta unei firme din Romania, aflata si ea in grupul din tara noastra a fost creatie Botezatu si a smuls exclamatii admirative.

Drumul de la Cannes la Nisa a fost facut cu elicopterul, cum numai vedele adevarate au fost rasfatate cu un astfel de mijloc de transport. Din pacate, Catalin Botezatu a ratat petrecerea de pe un yacht, und ear fi intalnit-o pe Angelina Jolie.

Botezatu nu vrea sa vorbeasca decat despre lucruri profi, din lumea modei, mai putin despre viata sentimentala, deoarece este inca ravasit.

Dupa ce a terminat participarea la Dansez pentru tine, Catalin Botezatu marturiseste ca, acum, este putin melancolic.

In timp ce la Bucuresti era Fashion Week, la Los Angeles Valeria Marini prezenta colectia  marca Botezatu, create special pentru ea.

Cel mai bine i se vinde lenjeria intima si linia de camasi, a dezvaluit Catalin Botezatu, insa, din cauza crizei, s-au inchis mai multe firme de unde Catalin se aproviziona cu materie prima. Comenzile vor fi livrate cu putina intarziere, insa designerul este optimist. Ii merge foarte bine in plan profesional.

“Bianca este un album inchis
”, a marturisit Catalin Botezatu.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni