• PRO TV
  • Vineri, 16 iulie, Happy Hour intra in vacanta

Vineri, 16 iulie, Happy Hour intra in vacanta

Vineri, 16 iulie, Happy Hour intra in vacanta

Dupa inca un sezon in care Happylica a smuls cele mai tari povesti ale vedetelor autohtone, in care aMarutele si-au facut de cap, iar Catalin Maruta si echipa sa au adus telespectatorilor Pro Tv cele mai fierbinti subiecte ale momentului, “Happy Hour” se pregateste de vacanta. Vineri, 16 iulie, Catalin Maruta va inchide portile show-ului, pana la o noua intalnire.

Sezonul ”Happy Hour care tocmai se incheie a adus pe micile ecarne povesti de viata cu adevarat spectaculoase: cel mai inalt om din lume, Sultan Kosen, a intalnit-o pe romanca de aproape 2 metri, fiica vitrega a lui Gheorghe Zamfir a facut acuzatii grave la adresa naistului, Iuliana Marciuc a vorbit pentru prima data despre ziua in care s-a casatorit cu Adrian Enache, sosia oficiala a lui Michael Jackson a comemorat un an de la moartea Regelui chiar in platoul de la Pro Tv, sotii desparititi de jumatate de secol, Roxana Cetali si John Modinos, si-au aratat iubirea la ”Happy Hour”, vedetele s-au alaturat campaniei ”Bataia e rupta din rau” pentru a trage un semnal de alarma asupra violentei domestice, iar Carmen Harra a revenit in tara pentru noi previziuni.

Catalin Maruta marturiseste ca acum, la final de sezon, privind inapoi, se simte multumit. ”A iesit asa cum mi-am dorit si eu, si toata echipa. Am fost din nou lideri de audienta, iar emisiunea si-a mentinut drumul pe care si l-a revendicat deja de cativa ani. Si am toate motivele sa cred ca vom ramane si de acum inainte cel putin la aceeasi performanta, daca nu vom merge mai sus”, a incheiat prezentatorul happy.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni