• PRO TV
  • Impresarul Bebe Mihu: "De la sfarsitul lunii mai am vazut-o pe Madalina schimbata"

Impresarul Bebe Mihu: "De la sfarsitul lunii mai am vazut-o pe Madalina schimbata"

Impresarul Bebe Mihu: "De la sfarsitul lunii mai am vazut-o pe Madalina schimbata"

Sinuciderea Madalinei Manole ne-a socat pe toti! Motivele adevarate ale gestului ei nu le vom cunoaste poate niciodata. Putem doar face presupuneri care sa ne ajute sa ii intelegem mai bine hotararea de a pleca.

Impresarul Bebe Mihu, sotul Mariei Dragomiroiu, cea mai buna prietena si confidenta a Madalinei a povestit la Happy Hour ca : “de la finalul lui mai am vazut-o pe Madalina schimbata, un pic obosita.” Bebe Mihu isi aminteste ca pana si Maria Dragomiroiu observase ca “nu mai avea subiecte de discutie, era mai retrasa.”

Bebe Mihu a tinut sa precizeze ca motivele depresiei ei ii sunt necunoscute, dar ca in niciun caz nu poate fi adevarata ipoteza lansata de Corina Chiriac, confom careia sinuciderea ei ar fi fost provocata de "o dragoste neimpartasita cu un coleg de breasla." Tot Bebe Mihu si-a amintit ca Madalina Manole se temea de batranete si ii povestise in repetate randuri Mariei Dragomiroiu ca nu se imagineaza o artista batrana si ca ar prefera sa moara tanara pentru a ramane frumoasa in memoria fanilor.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni