• PRO TV
  • Cea mai mica mama din Europa, care masoara cat baietelul ei de un an si jumatate si-a spus povestea pentru "Happy Hour"

Cea mai mica mama din Europa, care masoara cat baietelul ei de un an si jumatate si-a spus povestea pentru "Happy Hour"

Cea mai mica mama din Europa, care masoara cat baietelul ei de un an si jumatate si-a spus povestea pentru "Happy Hour"

Are 80 de centimetri inaltime, adica exact cat masoara si baietelul ei de aproape un an si jumatate! Amanda Moore, cea mai mica mama din Europa, are o poveste de-a dreptul impresionanta, dar o viata, dupa cum spunea ea, perfect normala: \"totul e normal pentru mine, daca intampin vreo dificultate incerc sa o depasesc, de-a lungul vietii am facut tot ce au facut si cei din jurul meu, am fost adolescenta, apoi o tanara care iesea in oras cu prietenii si mai bea cate ceva, am trait, pe bune, ca toti ceilalti, doar ca m-am adaptat la situatii in felul meu.\"

O echipa a show-ului prezentat de Catalin Maruta s-a intalnit cu cea care isi poarta cu mandrie si optimism titlul de cea mai mica mama din Europa. Tanara femeie, in varsta de 26 de ani, sufera de o boala extrem de rara care ii afecteaza oasele, dar si procesul de crestere, astfel ca aceasta masoara doar 80 de cm in inaltime. 

De trei ani, Amanda se iubeste cu Steven Fyfe, un barbat cu sase ani mai mic, dar cu un metru mai…mare. Si ca sa le fie iubirea mai frumoasa, cei doi au si un copil impreuna, pe micutul Aidan, pe care il cresc intr-o casa plina de jucarii in Hinkley, Marea Britanie.

Ca sa il nasca pe Aidan, Amanda si-a riscat viata. Doctorii i-au spus ca nu are voie sa aiba copii, dar Aidan a aparut pur si simplu, iar parintii au ales sa il primeasca in viata lor.

"Eu si Steven am spus ca daca bebelusul meu va mosteni problema mea de sanatate, atunci, ok, eu am avut o viata normala, m-am simtit bine cu mine, asa ca el de ce nu ar putea sa aiba parte de aceleasi lucruri. Eu cel putin as fi avut grija ca el sa aiba parte de aceeasi educatie ca si mine, l-as fi invatat sa se bucure de viata si sa fie puternic. Asa ca eu cred ca i-am dat copilului meu o sansa la fericire si cred ca a meritat sa imi asum riscurile pe care mi le-am asumat si as face din nou acelasi lucru fara sa clipesc".

Aidan este insa perfect sanatos si la un an si jumatate deja isi priveste mamica putintel cam…de sus. Ceea ce inseamna ca are toate sansele sa fie mai mare decat taticul sau, inalt de un 1,85 metri.

Click AICI ca sa vezi povestea Amandei Moore filmata de o echipa de la Happy Hour!

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni