• PRO TV
  • Mihai Alexandru s-a alaturat campaniei "Un pahar in minus"

Mihai Alexandru s-a alaturat campaniei "Un pahar in minus"

Mihai Alexandru s-a alaturat campaniei "Un pahar in minus"

12 mai 2007 este ziua in care compozitorul Mihai Alexandru, pe atunci in varsta de 42 de ani, a inceput o noua viata.

O viata in care a spus nu pentru totdeauna alcoolului si a ales pur si simplu sa traiasca. “Eu cand ma trezeam dimineata dupa o bauta de asta simteam ca mor, pur si simplu simteam ca mor. Vreau sa recunosc ca m-am rugat la Dumnezeu sa scap de chestia asta. Cel mai mult ma dureau momentele cand nu imi aduceam aminte pasaje din ce s-a intamplat in seara trecuta, iar asta mi se pare cel mai urat lucru, sa nu iti mai aduci aminte niste lucruri. Eu ma simteam rau, imi era rusine de mine, pur si simplu”.

Asa a povestit Mihai Alexandru la Happy Hour, dupa ce a decis sa se implice in campania “Un pahar in minus". Compozitorul a marturisit ca dupa ce a renuntat definitiv la alcool, toate au inceput sa-i mearga mai bine:
“Dupa aceea am cunoscut-o pe Oana, lucrurile au inceput sa mearga din nou bine pe partea profesionala, personala, m-am insurat”.

Acum, cand priveste lucrurile de pe cealalta parte a baricadei, Mihai Alexandru are si un idemn pentru cei care se lupta acum cu aceasta problema: “Toti cei care vor sa se lase de bautura sa se roage la Dumnezeu, sa gaseasca o solutie, pentru ca e grav, asta e o boala”.
 
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni