• PRO TV
  • Maharu: Simona te sparg cu bataia daca nu ma lasi in pace

Maharu: Simona te sparg cu bataia daca nu ma lasi in pace

Maharu: Simona te sparg cu bataia daca nu ma lasi in pace

Voluptoasa blonda, Simona Sensual a fost la Happy Hour unde a incercat sa ne lamureasca sau sa se lamureasca daca mai este cu iubitul vietii ei, Maharu.

Pe Happylica, Simona a fost nevoita sa asculte inca o data insultele aduse de singurul barbat din viata ei. Prins de reporterii emisiunii "Happy Hour", Maharu, caci despre el este vorba, a marturisit ca s-a despartit de blonda deoarece aceasta il streseaza rau.

Intrebat cum o vede pe Simona ca femeie, Maharu a spus: "O fata frumoasa, desteapta, dar nebuna dupa mine". Bineinteles, acesta nu a ratat ocazia ce a-si cere portia de libertate si de a o face nebuna, din nou. El a recunoscut ca din cand in cand ii mai aplica si cate un capac peste ureche pentru ca, dupa parerea lui "merge".

La auzul acestor vorbe, Sensuala a recunoscut ca este foarte posesiva dar si ca nu se poate abtine. Ea a tinut sa precizeze ca mai nou, este profesoara de fitness pentru doamnele si domnisoarele din fata televizoarelor, si ca urmeaza sa apara pe piata un DVD cu exercitiile facatoare de minuni sensuale.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni