• PRO TV
  • “Happy Hour”, lider de audienta in prima luna de la lansarea noului sezon

“Happy Hour”, lider de audienta in prima luna de la lansarea noului sezon

“Happy Hour”, lider de audienta in prima luna de la lansarea noului sezon

Noul sezon “Happy Hour” care a debutat pe 30 august a adus telespectatorilor Pro Tv invitati unul si unul, povesti emotionante, campanii noi, multe intamplari haioase in platou, dar si audiente de top.

La aproape o luna de la lansarea celui de-al patrulea an “happy”, emisiunea lui Catalin Maruta s-a plasat din nou pe primul loc in topul audientelor, demonstandu-si inca o data pozitia de lider in intervalul sau orar (17:45-18:59). “Happy Hour” a fost, in perioada 30 august - 24 septembrie, lider de audienta in 85 % din cazuri, astfel ca aproape toate editiile din noul sezon au fost pe primul loc in topul preferintelor publicului, iar cea mai urmarita editie a strans in minutul de aur 1,5 milioane de telespectatori la nivelul tarii.

In primele patru saptamani de la lansare (perioada 30 august - 24 septembrie), “Happy Hour” a inregistrat o audienta medie, pe publicul din mediul urban, de 4,3 puncte de rating si 17,5 % cota de piata, in vreme ce Antena 1 a obtinut in acelasi interval de timp 3,8 puncte de rating si 15,6 procente din cota de piata. Raportul se pastreaza si pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani: primele 20 de editii din noul sezon “Happy Hour” au fost lider de audienta cu o medie de 3,9 puncte de rating si 20,1 % cota de piata, fata de Antena 1 care a inregistrat 2,8 puncte de rating si 14,4 % cota de piata.

Fara falsa modestie, sunt bucuros ca prognozele s-au adeverit si ca munca echipei din care fac parte este recompensata atat de frumos de catre public. In cei trei ani de emisiune am fost lideri de audienta si speram asa sa fie si de acum incolo. Am inceput prima luna din al patrulea an cu dreptul. Fiecare editie in parte este un succes, care pana la urma este demonstrat si prin continuitate”, declara Catalin Maruta.

Noul sezon “Happy Hour” din aceasta toamna a debutat cu povestea senzationala a primului barbat din lume care a nascut, Thomas Beatie, care a venit din Statele Unite in exclusivitate pe Happylica cu povesti emotionante si imagini de-a dreptul socante.

Seria starurilor internationale de la “Happy Hour” a continuat apoi cu un interviu in exclusivitate cu bomba sexy a tuturor timpurilor, Pamela Anderson, care a marturisit pentru emisiunea lui Maruta ca nu mai vrea sa pozeze goala, dar ca vrea sa faca un duet cu Loredana.

Dupa ce in sezoanele trecute “Happy Hour” s-a dovedit a fi un sustinator al campaniilor sociale, nici in acest an nu s-a dezmintit si a dat startul campaniei “Un pahar in minus”, in care vedete precum Leonard Doroftei, Serban Ionescu, Mihai Alexandru sau Israela si Liviu au acceptat sa vorbeasca, din propria experienta, despre problemele cauzate de consumul abuziv de alcool.

Nici vedetele autohtone nu au scapat de iscoditorul Maruta, astfel ca Printul Paul si Printesa Lia, Brigitte Sfat, Petru Mircea sau Liviu Varciu si Adelina Pestritu si-au spus si ei secretele pe Happylica, ba mai mult, cei din urma au hotarat sa mai dea o sansa relatiei lor.     

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni