• PRO TV
  • Mama lui Brigitte Sfat: "Ovidiu Torj ma ameninta ca Brigitte o sa sfarseasca precum Elodia"

Mama lui Brigitte Sfat: "Ovidiu Torj ma ameninta ca Brigitte o sa sfarseasca precum Elodia"

Mama lui Brigitte Sfat: "Ovidiu Torj ma ameninta ca Brigitte o sa sfarseasca precum Elodia"

Ieri dimineata iubita lui Ilie Nastase s-a prezentat la Judecatorie Timisoara dornica sa devina din nou o femeie libera si nerabdatoare sa castige custodia micutei Sara.

Surpriza neplacuta a venit din partea celui de care vrea sa divorteze: Ovidiu Torj, nu s-a prezentat la proces. Acest lucru amana sentinta care i-ar reda linistea lui Brigitte. Daca la tribunal si-a pastrat calmul, spre finele zilei pe Brigitte a podidit-o plansul si si-a dat pe fata teama de cel care inca ii mai e sot. Printre lacrimi, Brigitte a marturist ca: “Vreau sa termin si sa fie totul ok, eu nu vreau circ, imi vreau fetita langa mine".

Cea care a luat parte la proces in calitate de martor a fost chiar mama lui Brigitte, cea care s-a opus de la inceput casniciei cu omul de afaceri Ovidiu Torj. Sanda Szeifert, mama lui Brigitte, a marturisit ca si-a vazut fata umilita si foarte ranita de cel care i-a fost sot: “El ma ameninta ca Brigitte o sa sfarseasca precum Elodia, mie mi-a spus lucrul asta, Brigitte a fost foarte traumatizata din cauza acestei relatii”.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni