• PRO TV
  • Catalin Botezatu: "Mi se pare ca trebuie sa fii frustrat si complexat ca sa te pozezi gol singur"

Catalin Botezatu: "Mi se pare ca trebuie sa fii frustrat si complexat ca sa te pozezi gol singur"

Catalin Botezatu: "Mi se pare ca trebuie sa fii frustrat si complexat ca sa te pozezi gol singur"

Venit direct de la spital unde medicii l-au gasit suspect de un infarct si i-au recomandat analize si internare, Catalin Botezatu a incercat totusi sa fie in forma pentru Happy Hour si chiar a comentat cat se poate de acid gestul lui Cristea de a se poza sexy.

“Nu am vazut pozele lui Cristea, dar am vazut lumea razand pe la colturi. Mi se pare ca trebuie sa fii frustrat si complexat ca sa te pozezi gol singur. Mi se pare ca nu prea are Bianca grija de el, intrebati-o pe ea de ce se pozeaza “Printul” singur”. Aceasta este afirmatia lui Catalin Botezatu, care se amuza copios pe seama pozelor nud aparute cu fotbalistul de la Dinamo. Designerul a marturisit ca si el a pozat nud cu multi ani in urma, dar in interes strict profesional.

Mai mult, a tinut sa sublinieze ca tot el are o relatie mai stransa cu Bianca: “Nu am de ce sa fiu invidios sau gelos pe el pentru ca la performante sexuale eu am fost primul. Acum zece minute am vorbit cu Bianca, i-am spus ca sunt bolnav si mi-a zis sa ma duc la ea sa aiba grija de mine”.

In legatura cu problemele de sanatate, Bote nu isi face prea multe griji si spune ca a trecut deja prin lucruri mai rele: “Da, am  avut si cancer de colon si m-am operat si am facut si un infarct acum cativa ani, se pare ca am mai facut unul acum cateva zile pe care l-am dus pe picioare”.

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni