• PRO TV
  • Lavinia Pintea: "Nici macar moartea nu mi l-a putut lua pe Adrian!"

Lavinia Pintea: "Nici macar moartea nu mi l-a putut lua pe Adrian!"

Lavinia Pintea: "Nici macar moartea nu mi l-a putut lua pe Adrian!"

Lavinia Pintea a hotarat ca lumea ar trebui sa-l cunoasca pe Adrian asa cum l-a cunoscut si ea: un om vesel, pus pe glume, un barbat alaturi de care mergea in excursii, un sot iubitor. De aceea cu o zi inainte de data la care marele actor ar fi implinit 56 de ani, Lavinia a prezentat publicului imagini video inedite de la nunta lor si din multe vacantele petrecute impreuna.

Fericit, senin si cu o uriasa pofta de viata! Asa arata Adrian Pintea in ziua in care s-a cununat religios cu Lavinia Tatomir. La trei ani dupa moartea actorului, Lavinia priveste filmarile de la nunta lor cu zambetul pe buze! Fredoneaza melodia lor preferata, “Cose della vita” de Eros Ramazotti, si povesteste despre sotul ei ca si cum acesta ar fi inca in viata.

De atunci incolo, oricand auzea melodia la radio, mai ales cand mergea spre Media Pro, spre Buftea (…) ma suna si-mi punea melodia s-o ascult la telefon in intregime!”, a povestit Lavinia Pintea. Ea a vrut inchida toate gurile rele care au sustinut ca langa ea, Adrian Pintea a fost nefericit!

“Este o latura pe care mi-am dorit sa o expun pentru ca… m-am gandit indelung daca sa fac acest lucru sau nu, dar daca tot il omagiem pe Adrian, mi-as dori sa omagiem bucuria lui de a trai, sa omagiem aceasta latura luminoasa si fericita a vietii lui”, a mai spus Lavinia.

Aceasta s-a retras in casa parintilor sai din Craiova, unde s-a inconjurat de amintirile din perioada in care Adrian Pintea ii era alaturi.

“M-am inconjurat de amintiri care imi fac bine si pe care le simt profund traind in mine si este un lucru care ma echilibreaza foarte mult, emotional”, a mai adaugat Lavinia.

Urmareste AICI imagini de la nunta marelui actor Adrian Pintea cu Lavinia.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni