• PRO TV
  • Fosta soacra a lui Brigitte Sfat: "Brigitte este cam materialista"

Fosta soacra a lui Brigitte Sfat: "Brigitte este cam materialista"

Fosta soacra a lui Brigitte Sfat: "Brigitte este cam materialista"

In timp ce Brigitte plange de fericire ca a castigat custodia fetitei sale, mama fostului sau sot ,Ovidiu Torj, abia daca se poate desprinde de nepotica.

Lenuta Torj plange deja de dorul fetitei Sara, pe care spune ca a crescut-o de aproape trei ani, de cand avea 4 luni. Brigitte spunea ca Ovidiu nu-i dadea fetita sa o vada, ca o lua cu forta. Ii dadea fetita dar ea nu o tinea mult, pe ea o incurca, ea vrea sa plece incolo si incoace, cu copilul trebuie sa stai acasa, sa-i gatesti sa-l duci incolo si incoace", afirma Lenuta Torj.

Mai mult, fosta soacra da de inteles ca Brigitte ar avea o relatie cu Ilie Nastase pentru ca ar fi interesata de banii lui: “Ea este putin cam materialista si acum probabil l-a gasit pe domnul Ilie care are ceva bani mai multi si asta o incanta. Dragostea trece prin stomac".

In replica, Brigitte Sfat spune ca: “Daca eram materialista, nu ii dadeam doua sanse lui Ovidiu si nu ma razgandeam de doua ori la divort. Si nici nu il alegeam pe el cand l-am ales, pentru ca mai mult de o verigheta si un inel nu am primit de la el”.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni