• PRO TV
  • Catalin Maruta s-a deghizat in italian si i-a spart bibelourile Elenei Merisoreanu

Catalin Maruta s-a deghizat in italian si i-a spart bibelourile Elenei Merisoreanu

Catalin Maruta s-a deghizat in italian si i-a spart bibelourile Elenei Merisoreanu

Cum arata Catalin Maruta cu mustata, parul carunt si accent de “italiano vero”? Joi seara la “Happy Hour” telespectatorii Pro Tv vor avea parte de o portie de ras pe cinste: prezentatorul de la Pro Tv s-a deghizat in italian si i-a facut cantaretei Elena Merisoreanu o farsa la care artista nu s-ar fi asteptat in veci. Totul pentru a-i ura “La multi ani” in stilul “Happy Hour”.

Prezentatorul de la Pro Tv a reusit sa o convinga pe cantareata de muzica populara ca a fost aleasa drept imaginea Romaniei la un festival de portelanuri care urma sa aiba loc la Murano, in Italia.

Elena Merisoreanu a cazut imediat in plasa, astfel ca nu a stat prea mult pe ganduri si a venit la sedinta foto unde s-a pozat cu bibelourile preferate, a zambit frumos si si-a stapanit cu greu emotiile. Aceasta nici nu a banuit ca italianul mustacios cu care a vorbit intr-o romano-italiano-engleza si care i-a si spart o parte din bibelouri este chiar Catalin Maruta si ca tot scenariul este o farsa-cadou de ziua sa de nastere.

Cum s-a petrecut totul si prin ce emotii a trecut Elena Merisoreanu, telespectatorii Pro Tv vor afla joi, 4 noiembrie, la “Happy Hour”.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni