• PRO TV
  • Romanii faimosi in strainatate, intr-o editie speciala "Happy Hour"

Romanii faimosi in strainatate, intr-o editie speciala "Happy Hour"

Romanii faimosi in strainatate, intr-o editie speciala "Happy Hour"

Anul acesta, de 1 Decembrie, cand Pro Tv implineste 15 ani, ”Happy Hour” le-a aratat tuturor telespectatorilor sai ca romanii stiu sa se distreze ca nimeni altii, ca pot face furori peste hotare si, mai ales, ca pot face lucruri importante pentru tara lor.

Show-ul lui Catalin Maruta a venit de 1 Decembrie cu doua editii speciale (10.00-11.00 si 15.00-17.30 - ambele transmise LIVE, in care la rang de cinste au fost romanii care au stiut sa gaseasca gloria pe plan international, dar si cei care au succes in Romania.

Catalin Maruta
a descoperit ce se afla in spatele succesului rasunator al pieselor romanesti care au cucerit vara aceasta piata internationala si a stat de vorba cu artisti precum DJ Sava si Raluka, Edward Maya sau Akcent, iar Inna a sustinut un show incendiar chiar in platou. Din seria celor care au declarat ca nicaieri nu-i mai bine ca in tara ta, ”Happy Hour” a stat de vorba cu Viorica si Ionita din Clejani si i-a insoti intr-o scurta vacanta tocmai la Paris.

Nicolae Furdui Iancu a mers in satul natal pentru a prezenta casa parinteasca, dar si afacerea sa cu caprite. ”Marea Urnire” i-a provoca pe trei artisti de muzica populara la un adevarat raliu la volanul unui brand 100% romanesc, Dacia 1300, iar din platoul ”happy” nu a lipsit  Miss Miorita, o defilare de frumusete romaneasca, dar cu totul si cu totul iesita din comun.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni