• PRO TV
  • Nicola: "Nu imi e rusine cu fratele meu, dar daca mai vorbeste urat despre mine, o sa imi fie"

Nicola: "Nu imi e rusine cu fratele meu, dar daca mai vorbeste urat despre mine, o sa imi fie"

Nicola: "Nu imi e rusine cu fratele meu, dar daca mai vorbeste urat despre mine, o sa imi fie"

Alexandru Bimbirel, fratele Nicolei, o acuza pe artista ca l-ar fi lasat singur si fara bani inaintea unei interventii chirurgicale grave!

Acuzatiile acestea vin la un an dupa ce Alexandru se plangea peste tot ca sora sa se rusineaza cu parintii si fratii. Atunci cantareata si tatal sau, Ioan Bimbirel, au venit la Happy Hour si au declarat ca Nicola nu s-a indepartat niciun moment de rude. 

Acum, la un an, Alexandru ii aduce Nicolei alte acuzatii si afirma peste tot ca nu l-a ajutat cu bani intr-un moment greu. La Happy Hour, ca raspuns la acuzatii, artista a declarat ca “mie fratele meu nu mi-a cerut niciodata bani, l-a pus pe tatal meu sa imi ceara.  ” Mai mult, Nicola a afirmat ca “e urat ce spune Alexandru, copiii mei sunt foarte suparati, sufera foarte mult, tatalui meu ii e foarte rusine si celalalt frate al meu, Marcel, e foarte suparat.” Nicola crede ca fratele sau isi aminteste de ea cand o vede la televizor si spune ca: “nu imi e rusine cu el, dar daca mai continua sa vorbeasca urat despre mine, o sa imi fie.”

Nicola a mai marturisit ca niciodata nu a avut o relatie foarte buna cu fratele sau Alexandru si ca a simit ca acesta se indeparteaza de familie si o ia pe cai gresite acum douazeci de ani, cand a murit mama lor: "a fost atunci un moment greu pentru noi toti si fratele meu, care avea atunci aproape 18 ani, a fost atat de afectat incat a inceput sa o ia pe alt drum si eu nu am mai putut sa il intorc de pe acea cale."
 
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni