• PRO TV
  • Jim Parsons / The Big Bang Theory: „Decizia lor de a încheia show-ul nu are nimic de-a face cu povestea mea"

Jim Parsons / The Big Bang Theory: „Decizia lor de a încheia show-ul nu are nimic de-a face cu povestea mea"

Jim Parsons / The Big Bang Theory: „Decizia lor de a încheia show-ul nu are nimic de-a face cu povestea mea"

Jim Parsons a scris un mesaj pe Instagram în care precizează că nu decizia lui de a părăsi show-ul a influențat decizia Warner Bros. 

Actorul, în vârstă de 45 de ani, a precizat că decizia lui de a nu mai face parte dintr-un eventual sezon 13 al serialului nu a avut nicio legătură cu decizia producătorilor de a încheia serialul după anunțul lui. Declarația lui Parsons vine în contextul în care fanii l-au acuzat că serialul se va încheia din cauza lui (n.r. Parsons îl interpretează pe fizicianul Sheldon Cooper, unul dintre personajele principale).

 

❤️Swipe for my caption to this picture which was too long to just write here (not surprising given the circumstances) ❤️

A post shared by Jim Parsons (@therealjimparsons) on

Parsons a revenit cu precizări ulterioare pentru fani și într-un interviu televizat, spunând: „Decizia lor de a încheia show-ul nu are nimic de-a face cu povestea mea și cu decizia mea de-a anunța că nu intenționez să mai apar și într-un posibil sezon 13."

Hollywood Reporter scrie că actorii din TBBT ar fi primit oferta de a încasa 50 de milioane de dolari / actor pentru încă două sezoane, dar decizia lui Jim Parsons de a pleca i-a făcut pe producători să ajungă la concluzia că un viitor sezon fără cel mai iubit actor din serial ar fi un eșec în audiență.

În paralel, actrița Mayim Bialik, care o interpretează pe iubita lui Sheldon Cooper, și-a exprimat dezamăgirea față de decizia Warner Bros într-un post de pe blogul ei, Grok Nation. 

„Dacă sunt sau nu fericită, mă întrebați? Bineînțeles că nu sunt. Rolul ăsta a fost parte din viața mea opt ani. Suntem o mare familie și mă întristează vestea că totul se termină.", a scris ea.

La rândul lui, Johnny Galecki a precizat într-un interviu pentru Daily Mail că, din câte a văzut în scenariu, episodul final va fi unul foarte emoționant. Galecki, care îl interpretează pe fizicianul Leonard Hofstadter, i-a îndemnat pe fani să își pregătească încă de pe acum batistele. 

Și Kunal Nayyar (actorul care îl interpretează pe Raj Kootrhapalli) a reacționat public. „E o veste foarte tristă. Și... sincer, mie mi-ar fi plăcut mai mult un episod final în care suntem toți adunați în sufragerie și mâncăm mâncare chinezească. Ar fi fost un episod final mai în ton cu toți acești 12 ani în care am fost ca o familie.”, a spus el.

Dincolo de aceste declarații, un al 13-lea sezon din TBBT nu ar fi fost deloc ieftin. Starurile show-ului - Parsons, Galecki, Nayyar, Kaley Cuoco, Simon Helberg – au început cu un onorariu de câteva zeci de mii de dolari, ajungând în ultimele sezoane la un onorariu de un milion de dolari pentru fiecare episod, adică aproximativ 20-25 de milioane de dolari pe sezon / actor. 

Serialul semnat de Chuck Lorre, Bill Prady, Steve Molaro și difuzat de CBS se va încheia după ce a devenit, și oficial, cel mai longeviv serial de comedie filmat în multicam din istoria televiziunii, cu 279 de episoade.

Producătorii de la Warner Bros. Television au făcut anunțul ieri, menționând totodată că producția celui de-al 12-lea sezon va începe în toamna acestui an, iar rezultatul va fi difuzat pe TV în luna mai a anului viitor.

„The Big Bang Theory" îi are ca personaje centrale pe fizicienii Leonard Hofstadter (Johnny Galecki) şi Sheldon Cooper (Jim Parsons), doi tocilari haioși care inițial nu se prea plac, dar sfârșesc prin a deveni foarte buni prieteni. De-a lungul celor 12 sezoane, Leonard și Sheldon - care trăiesc într-o realitate proprie - încearcă să se adapteze unei lumi pe care nu o prea o înţeleg și sfârșesc, astfel, în tot felul de încurcături amuzante.

Serialul e foarte popular și printre oamenii de știință și a a avut parte, de-a lungul timpului, de foarte multe apariții-surpriză - precum cele ale lui Stephen Hawking, Elon Musk și alții.

Până în prezent, „The Big Bang Theory” a primit 52 de nominalizări la premiile Emmy şi 10 trofee, însă - surprinzător, având în vedere popularitatea - niciunul dintre aceste trofee nu a fost pentru „cel mai bun serial de comedie”. De asemenea, până anul trecut TBBT a deţinut primul loc în topul audiențelor serialelor de comedie, fiind ulterior devansat de „Roseanne” (difuzat de postul ABC).

Din distribuţie fac parte actorii Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Simon Helberg şi Kunal Nayyar. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni