Ingrediente:
Avocado: 2 buc
Rosii cherry: o casoleta
Ceapa rosie: 2 buc
Ardei gras: 2 buc
Ardei capia: 2 buc
Fasole boabe: o conserva
Cartofi dulci: 3 buc
Naut: o conserva
Ridichii: o leg
Morcov: o buc
Porumb: o conserva
Chimion si menta uscata: dupa gust
Patrunjel: o leg
Lime: 3 buc
Lamaie: 3 buc
Germeni ridichi si praz: o casoleta
Coriandru: o leg
Branza Halloummi: 200 g
Busuioc: o casoleta
Mix salata: o punga
Castravete: o buc
Mod de preparare:
1.Salata cu Fasole Rosie
Se pune fasolea rosie intr-un bol, peste care adaugam morcovul, porumbul, avocado, ceapa si coriandru. Se asezoneaza cu zeama de la lime sis are, dupa gust.
Cartofii dulci se taie cuburi, se presara peste ei sare, piper, boia si se ung cu ulei, urmand sa punem la cuptor pentru 20 de min la 180 de grade.
2.Salata cu Naut
Se pune nautul intr-un bol, peste care se adauga ardeiul gras si capia, castravete, ridichie, germeni de ridichie si de praz, patrunjel, ceapa rosie si zeama de lamiae. Se asezoneaza cu chimion, sare si menta uscata, dupa gust.
3.Salata calda cu Halloummi
Se pune intr-un bol mix-ul de salata, perste care se adauga cartofii dulci (gatiti), branza halloummi si rosii cherry. Se asezoneaza cu menta verde, busuioc si sare, dupa gust.
Pofta Buna!