• PRO TV
  • Ce a vrut sa trasmita Jandarmeria cu filmuletul care a creat polemica pe internet

Ce a vrut sa trasmita Jandarmeria cu filmuletul care a creat polemica pe internet

Ce a vrut sa trasmita Jandarmeria cu filmuletul care a creat polemica pe internet

Reprezentantii Jandarmeriei Romane au impartit internautii in doua tabere cu filmuletul postat in urma cu cateva zile pe pagina de Facebook a institutiei. Cand trimiti mascatii sa ridice doua cirese din piata te poti astepta la reactii dintre cele mai acide. Dar, totusi, care a fost mesajul Jandarmeriei in acest clip video devenit viral?

Peste 1,2 milioane de vizualizari in cinci zile este o performanta pentru orice clip video realizat de o institutie publica din Romania. Jandarmeria a reusit cumva sa-i determine pe romani sa-l vada si sa-l comenteze intens. La prima vedere, jandarmii fac glume pe seama pretului ridicat al cireselor, in timpul orelor de program, insa mesajul, chiar daca transmis intr-o forma amuzanta, este altul. Si n-am fi aflat niciodata daca nu i-am fi intrebat chiar pe cei care au lucrat la realizarea lui.

„Mesajul a transmis e un aspect pragmatic, si anume ca Jandarmeria realizeaza si altfel de misuni, in afara de cele care sunt cunoscute publicului larg, de asigurare a ordinii publice la mitinguri si la evenimentele sportive. Am vrut sa tragem atentia asupra unor misiuni de paza si protectie ale institutiilor fundamentale ale statului si de transport valori. De exemplu, transportul monumentului Cumintenia Pamantului a fost realizat cu aceste echipaje speciale ale Jandameriei”, ne-a spus purtatorul de cuvant al institutiei, lt. col. Marius Militaru.



Reprezentantii institutiei au intrat in hora glumelor de pe internet care se faceau zilele trecute pe seama pretului exorbitant al fructelor de sezon. Dincolo de ele, Jandarmeria a vrut sa ne arate o alta latura a ei, aceea a unei institutii care poate sa comunice public intr-o forma relaxata, renuntand la limbajul de lemn ori cazon.

Vezi filmuletul mai jos!



„Ideea a apartinut departamentului de comunicare al Jandarmeriei. La punerea ei in practica au mai participat patru oameni din cadrul Batalionului 7 Protectie Institutionala al Municipiului Bucuresti si un comandant de detasament. Filmul a fost realizat in timpul orelor de program, deoarece ei realizeaza astfel de simulari de transport valori in oras”, a precizat lt. col Marius Militaru.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni