Ingrediente
Biscuiti digestivi: 400 g
Unt: 150 g
Crema de branza: 600 g
Zahar (pudra): 150 g
Iaurt (grecesc): 300 g
Gelatina (pudra sau foi): 10 g
Decor
Smantana pentru frisca: 200 ml
Zahar: o lingura
Ornamente de ciocolata
SAU
Ciocolata
Fructe proaspete
SAU
Sos de zmeura: 150 g
Mod de preparare
Se maruntesc biscuitii si se adauga untul topit. Cu amestecul obtinut rezultat, se tapeaza baza unei forme de tort (cu diametrul de 20-22 cm) si se lasa la racit.
Se pregateste gelatina dupa indicatiile de pe pachet. Intr-un bol se amesteca crema de branza, iaurtul si zaharul pudra (gelatina se adauga cand crema ajunge la temperatura camerei). Compozitia se adauga in forma cu baza de biscuit, urmand sa lasam preparatul pentru 4-5 ore la frigider.
Pofta Buna!
Gallery