• PRO TV
  • De 14 ani, TU esti povestea PRO CINEMA! ASTAZI, PRO CINEMA sarbatoreste 14 ani de la lansare

De 14 ani, TU esti povestea PRO CINEMA! ASTAZI, PRO CINEMA sarbatoreste 14 ani de la lansare

De 14 ani, TU esti povestea PRO CINEMA! ASTAZI, PRO CINEMA sarbatoreste 14 ani de la lansare

De 14 ani, esti cine iti doresti sa fii, poti fi oriunde, te uiti in viitor, esti personaj din istorie, esti in mijlocul actiunii. Ai tot timpul din lume sa-ti gasesti fiecare “tu”, sa iubesti, sa crezi, sa te bucuri. Pe 19 aprilie, PRO CINEMA aniverseaza 14 ani de la lansare, iar filmele te cheama la sarbatoare! Joi, 19 aprilie, PRO CINEMA a pregatit doua filme care o sa te prinda! 

De la 20:30, Tobey Maguire si Kirsten Dunst aduc Omul paianjen 3, o productie din SUA care a cucerit intreaga lume si a adus incasari de peste 500 de milioane de dolari! Povestea lui Peter Parker continua, acesta fiind, in sfarsit, fericit alaturi de Mary-Jane Watson. In timp ce intregul oras il apreciaza pe Omul Paianjen alter-egoul sau, un vechi prieten din copilarie se transforma in scurt timp in amenintare suprema!

Imediat dupa, la ora 23:30, PRO CINEMA te prinde cu o productie romaneasca de valoare: Selfie 69! Comedia prezinta aventurile a trei prietene care, in urma unui pariu online trebuie sa se marite in trei zile, asa ca sunt nevoite sa treaca prin pericole, tentatii si capcane in cautarea inelului de logodna. Bogdan Alexandru, Raluca Aprodu, Dorina Chiriac, Razvan Fodor si Vlad Logigan sunt doar cativa dintre actorii care joaca in filmul Selfie 69.

De 14 ani, te descoperi film cu film. In ziua aniversara PRO CINEMA, stii cine esti! Alegi mereu calea cea dreapta, dar nu uiti sa fii rebel. Scenariile sunt diferite, dar tu ramai in centrul actiunii. 

De 14 ani, TU esti povestea PRO CINEMA!

PRO CINEMA te prinde!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni