• PRO TV
  • O femeie transexuala a castigat 4 milioane de dolari la loterie. De ce nu vrea sa imparta banii cu familia

O femeie transexuala a castigat 4 milioane de dolari la loterie. De ce nu vrea sa imparta banii cu familia

O femeie transexuala a castigat 4 milioane de dolari la loterie. De ce nu vrea sa imparta banii cu familia

O taximetrista transexuala a castigat jackpot-ul cel mare in valoare de 4 milioane de dolari si nu are nici o intentie sa imparta premiul cu copiii ei care au abandonat-o. 

Desi pare un gest dur, Melissa Ede are toate motivele sa faca acest lucru, din cauza comportamentului pe care l-a primit din parte familiei din prima sa casatorie. 

Femeia transexuala din Hull are intentia de a-si imbunatati viata, mai ales ca acum are o situatie financiara buna si este si logodita, iubita ei avand 5 copii mici. 

Dupa castigarea marelui premiu si-a dat demisia, fiind socata de ce ii s-a putut intampla, crezand chiar ca este o farsa. Ea a declarat pentru UNILAD:"Ai impresia ca nu este adevarat. E ca si cum ai verifica de 20 de ori inainte. Apoi stai sa te gandesti daca este o farsa."

Chiar si dupa ce Loteria Nationala i-a trimis imensul cec, oficial, tot nu a crezut ca este real:"Adica banii sunt in contul meu, pot sa vad acest lucru, dar nu ma simt diferit."

Cu noua ei avere, Melissa vrea sa isi cumpere o casa mare si o masina pentru logodnica si copii ei. Planuieste sa isi faca un tratament pentru dinti si cateva mici opertii estetice. Melissa vrea sa investeasca o parte din averea ei in a-si face propriul ei brand vestimentar. 

"Am o viata minunata si interesata si merita publicata pentru mai multe motive. Mai ales pentru a ajuta si a le oferi oamenilor speranta."

In orice caz, cei care nu vor primi nimic din premiul cel mare, sunt persoanele care au indepartat-o in momentul cand s-a decis sa se transforme in femeie.

"Afirmatia mea actuala a fost faptul ca acum a venit timpul razbunarii. Cei care au fost langa mine atunci cand am luat aceasta decizie, vor fi rasplatiti. Iar cei care mi-au intors spatele, incluzand copiii si familia mea , sa stea departe", a declarat Melissa pentru Unilad.

Mesajul pe care l-a transmis familiei a fost: "nu va intoarceti doar pentru ca am bani, deoarece nu veti primi nimic de la mine. Ani de zile nu ati vrut sa auziti de mine."

Femeia transexuala se bucura acum de faima si averea pe care a dobandit-o si o va imparti cu cei care i-au fost alaturi in toate momentele. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni