ß
  • PRO TV
  • Scoici Saint Jacques cu piure de conopida si mix de trufe

Scoici Saint Jacques cu piure de conopida si mix de trufe

Scoici Saint Jacques cu piure de conopida si mix de trufe

INGREDIENTE:

Scoici Saint Jacques

Conopida

Lapte

Mix de masline cu trufe

Trufe

Avocado

Ulei de trufe

Ulei de masline

Microplante

Unt

Sare

Piper
 

MOD DE PREPARARE:

Pentru inceput, scoicile Saint Jacques sunt asezonate cu sare, piper, apoi prajite in ulei de masline. 

Pentru garnitura se realizeaza un piure din conopida fiarta in lapte, apoi amestecata intr-un blender cu unt, sare, piper, mix de masline cu trufe si ulei de trufe. 

La final, paleta de arome si texturi a preparatului este completata cu trufe, avocado si microplante. 

Vezi reteta VIDEO aici.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni